objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Četrtek, 7. februar 2008 ob 21:36

Severina glavna zvezda na podelitvi velike zlate role Petelinjemu zajtrku
Zvezdnica je bila na slovesnosti precej odsotna, zabavo pa je zapustila med zadnjimi
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Kolosej in Društvo slovenskih filmskih ustvarjalcev sta producentu filma Petelinji zajtrk Franciju Zajcu za preseženih 150.000 gledalcev slovesno podelila že drugo veliko zlato rolo. Celovečerni prvenec režiserja Marka Naberšnika, ki je nastal po literarni predlogi pisatelja Ferija Lainščka, si je namreč ogledalo že več kot 163.000 gledalcev. Podelitve sta se poleg ustvarjalcev in igralcev (manjkala sta glavna igralca Pia Zemljič in Vlado Novak) udeležila tudi hrvaška zvezdnica Severina, ki v filmu igra samo sebe, in bosanski legendarni glasbenik Saša Lošić, ki je za film napisal glasbo. Prišli so tudi župani Ljubljane Zoran Janković, Radgone (kjer so film snemali) Anton Kampuš in Šentjerneja Franc Hudoklin, ki je s seboj pripeljal šentjernejskega petelina.

Največ pozornosti pa je po pričakovanjih vzbudila karizmatična Severina, ki naj bi prišla le na slovesnost, vendar se je po podelitvi udeležila tudi zabave. Čeprav je sprva delovala precej zmedeno in utrujeno, je na žuru vztrajala več ur in je Jupiter bar zapustila med zadnjimi. Po številnih izjavah za medije je največ časa posvetila Lošiću. 

Severina pa je v središču pozornosti tudi pri sosedih Hrvatih. Potem ko je pred okoli tremi meseci prekinila razmerje z Rečanom Matom Čuljkom, so jo v zadnjem času v hrvaški prestolnici večkrat videli v družbi Duja Kaliterne. Zato se je takoj začelo šušljati, da je 28-letni arhitekt pevkina nova ljubezen. "Ni njen fant. Severina in Duje sta prijatelja, ki se poznata že dolgo," je govorice zanikal njen menedžer Tomislav Petrović. Par so pred desetimi dnevi ob petih zjutraj opazili v enem od zagrebških klubov. Obiskovalci diskoteke so povedali, da je Severina plesala okoli njega, pa tudi okoli drugih moških. Pred štirimi dnevi pa sta bila skupaj v nekem drugem zagrebškem baru. Čeprav fanta doslej ni nihče videl v pevkini družbi, njen menedžer še vedno trdi, da sta prijatelja že dolgo, vezo s slavno estradnico pa zanika tudi Duje. "To je norost. Dolgo se že poznava. Neumno mi je zato karkoli reči, zato lahko le demantiram govorice," je neprepričljivo povedal 28-letni Zagrebčem in dodal, da ima že več let punco in mu zaradi špelukiranja o ljubimkanju s Severino ni prijetno.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Franciju Zajcu Marka Naberšnika Ferija Lainščka Pia Zemljič Vlado Novak Severina, Saša Lošić zoran janković Anton Kampuš Franc Hudoklin Matom Čuljkom Duja Kaliterne Tomislav Petrović

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Severina glavna zvezda na podelitvi velike zlate role Petelinjemu zajtrku