objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sobota, 9. februar 2008 ob 06:33

Sanja Grohar ima 24 let, večne tekmice Nine Osenar ne bo na žurko
Slavna lepotička si za darilo želi roza prenosni računalnik, praznovala bo v soboto
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Pevka, televizijska voditeljica in nekdanja miss Slovenije Sanja Grohar je v četrtek praznovala svoj 24. rojstni dan. V ekskluzivnem pogovoru za naš portal je med drugim razkrila, kako, kje in s kom ga bo praznovala.
Si dobila že kakšno lepo darilo?
Joj, na TV Paprika so me že včeraj dopoldne zelo lepo presenetili. V studio so mi namreč kar med oddajo uredniška direktorica Adria Medie Maruša Penzeš ter prijatelja Filip Kocjančič in Tamara Popovič prinesli torto.
Kje in kdaj boš praznovala rojstni dan?
V soboto imava skupaj z najboljšo prijateljico žurko v enem od ljubljanskih lokalov. Zabava bo zaprtega tipa, nanjo pa sem povabila svoje domače, fanta Danija, prijateljice ter vse Lenderovce, vključno s Sašo Lendero.
Bo med povabljenimi estradniki tudi Nina Osenar?
Z njo se pa že nekaj časa nisva videli in tudi zasebno se ne druživa, zato je seveda ne bom povabila.
Kaj si pa najbolj želiš za darilo?
Roza prenosni računalnik Sony Vaio.
Čemu se nameravaš v prihodnje najbolj posvetiti: pevski ali televizijski karieri? In kako je s tvojim z manekenstvom?
Petje je na prvem mestu. Maja bom izdala nov singl, posnela videospot in čas je, da me začnejo obravnavati kot pevko. Vodenje oddaje Bonboniera na TV Paprika sem sprejela bolj kot izziv in nadvse sem hvaležna urednici Barbri Drnač ter Marku Žitniku, ki sta mi pomagala, da se vedno bolje znajdem pred kamero. Z manekenstvom pa sem prenehala.
Kako pa se razumeš z Nadijo Bičkovo, prav tako voditeljico Bonboniere, s katero naj bi bili tekmici?
Nadija je super, res dobro izgleda in je zelo prijazna. Želim ji vse lepo in zdi se mi prav, da je bila ravno ona izbrana za model Lisce za linijo spodnjega perila Cheek.

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sanja Grohar Si dobila že kakšno lepo darilo?
Maruša Penzeš Filip Kocjančič Tamara Popovič Kje in kdaj boš praznovala rojstni dan?
Danija Sašo Lendero Kaj si pa najbolj želiš za darilo?
Barbri Drnač Marku Žitniku, ci?

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Sanja Grohar ima 24 let, večne tekmice Nine Osenar ne bo na žurko