objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Ponedeljek, 11. februar 2008 ob 05:44

Belna mlajši ob Kanglerju kadruje
Zaradi spora z Belno ml. naj bi vodenje Samsare zapustil Matjaž Ivanc in prevzel Rožmarin
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Pred nekaj dnevi je nova svetovalka za stike z javnostni mariborskega župana Franca Kanglerja postala Alenka Šurlan, dosedanja novinarka in voditeljica na mariborski lokalni televiziji RTS, znana tudi kot miss Maribora 2001 ter vplivna članica Rotaract Cluba Maribor, to je pomladka mariborskih rotarijcev. Brinetka Šurlanova (za katero je na mariborski sceni slišati, da je čisto fajn punca) pa je tudi intimna prijateljica Bojana Belne mlajšega, enega od najbolj razvpitih mladih mariborskih podjetnikov. Je solastnik lokala Samsara (skupaj z Zoranom Šolajo, ki naj bi kmalu začel graditi hotele) in oglaševalske agencije Villa Creativa. Belna mlajši in Kangler sicer že nekaj časa odlično sodelujeta; ko je Kangler na lokalnih volitvah slavil župansko zmago, je to storil prav v klubu Samsara. Do poslovne naslonitve Bojana Belne mlajšega na Kanglerja naj bi po naših informacijah prišlo po tem, ko se je Belna ml. razšel z nekaterimi vodilnimi politiki SDS iz Maribora, ker mu menda niso pomagali pri lobiranju za velike oglaševalske poslov v nekaterih vodilnih državnih podjetjih. Spomnimo: Bojan Belna starejši je skoraj legendarni politik Janševe SDS v Šentilju in velik lokalni podjetnik; po njem se imenuje celo ulica. Zanimivo, da v Samsaro občasno zahaja tudi celjski župan in novi lider SLS Bojan Šrot.

Zdaj že bivša Kanglerjeva piarovka, doktorica socioloških znanosti Martina Rauter (pred poroko se je pisala Ferenčak, je namreč hčerka nekdanjega dolgoletnega predsednika mariborskega sodišča Karla Ferenčaka), je prerazporejena v Urad za kulturo in mladino, kot razlog za odhod pa je navedla osebne razloge, družinske obveznosti (res je, da sta si z možem v Hočah pri Mariboru kupila vrstno hišico) in nove izzive.
Bojan Belna mlajši pa je sodeloval še pri eni novejši mariborski kadrovski menjavi. Njega in Šolajo je poslovno zapustil Matjaž Ivanc (naši viri trdijo, da se je sprl z Belno), ki je za Šolajo in Belno fural nekatere mariborske lokale. Ivanc je prej delal v Ljubljani, kjer je bil solastnik slovitega nočnega kluba Bachus in lokala Papillon, pred tremi tedni pa je prevzel vodenje mariborskega trendovskega lokala in restavracije Rožmarin, katerega lastnika sta brata Sašo in Marko Arsenovič.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Franca Kanglerja Alenka Šurlan Bojana Belne mlajšega Zoranom Šolajo Bojan Belna starejši Janševe bojan šrot Martina Rauter Ferenčak Karla Ferenčaka Matjaž Ivanc Sašo Marko Arsenovič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Belna mlajši ob Kanglerju kadruje