objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Torek, 19. februar 2008 ob 06:21

Razvpita Paris striptizirala v stilu kraljice burleske Dite Von Teese
Bogata starleta je pela v korzetu in izzivalno plesala v ogromnem kozarcu za martini
2008 Pozareport

Odpri galerijo

V stilu Dite Von Teese je razvpita Paris Hilton med nastopom v nekem losangeleškem klubu v velikem kozarcu za martini izzivalno plesala in pela pesmi s svojega debitantskega albuma, publika pa je imela priložnost slišati nov material, s katerim se bo bogata starleta podala na pohod na top liste. Kljub napol golim plesalkam so bile vse oči uprte v Paris, ki bo, kot je izjavila, v prihodnje pela v seksi korzetih, kozarcih za martini in še čem, kar smo že videli pri kraljici burleske Diti von Teese. Pevska kariera škandalozne bogatašinje je dobila nov zagon, Paris pa se z vsemi silami trudi vzbuditi pozornost nekaterih trenutno najbolj zvenečih imen rokenrol produkcije, med drugim Timbalanda in Justina Timberlakea.

Lastnica še enega nič kaj zavidanja vrednega naslova
Nov debakl v kinodvoranah je verjetno še dodaten razlog, da se je blondinka odločila za snemanje drugega studijskega albuma. Njen novi film The Hottie and the Nottie je bil minuli vikend prikazan v 111 kinodvoranah v ZDA, zaslužil pa je le borih 28 tisoč dolarjev. Komedijo s Paris v glavni vlogi si je v povprečju ogledalo samo 31 ljudi v vsaki dvorani, kar je njen najslabši rezultat doslej.

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Dite Von Teese Paris Hilton Timbalanda Justina Timberlakea

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Razvpita Paris striptizirala v stilu kraljice burleske Dite Von Teese