objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 20. februar 2008 ob 06:52

Odpovedala Beograd in za dve pesmi od SDS pokasirala 2200 evrov
Rebeka Dremelj zaradi izgredov odpovedala nastop na pozneje odpovedani Beoviziji
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Zmagovalka Eme 2008 Rebeka Dremelj bi se morala včeraj zvečer kot gostja nastopiti na Beoviziji, srbskem izboru za Evrosong, v centru Sava, a je že v ponedeljek dopoldne potovanje v Srbijo odpovedala. Tako naj bi se odločila po posvetu s svojo menedžerko Natašo Prodan Miani, prihod v Beograd, po razglasitvi neodvisnosti Kosova, pa naj bi ji odsvetovali tudi organizatorji Beovizije; zaradi demontracij, izgredov in njene varnosti. Rebeka je nameravala v srbski prestolnici ostati samo eno noč, kajti v sredo zvečer že nastopa v Sloveniji, v Srbijo pa bi jo spremljala njen dolgoletni telesni stražar Nenad Milikič Nešo in menedžerka. Prihodnji teden pa Rebeka gostuje v Grčiji in Makedoniji, obakrat na njihovem izboru pesmi za Evrosong. Po naših informacijah bo na nastopih v tujini Rebeka svojo evrovizijsko pesem Vrag naj vzame delno zapela v slovenščini, delno pa v angleščini, za beograjski nastop pa je načrtovala, da bi del pesmi zapela v srbskem jeziku. Mimogrede, ker je avtor njene pesmi Hrvat Pipi Miani (mož Rebekine menedžerke), bi morala biti Rebeka pri nastopanju pred srbskim občinstvom zelo zelo previdna; če bi zapela v ijekavščini namesto ekavščini, bi namreč storila usodno napako ...
V soboto zvečer pa je Rebeka Dremelj zapela tudi na slavnostni akademiji ob 19. obletnici SDS v Mariboru. Za dve pesmi, zmagovalno na Emi Vrag naj vzame in skladbico Kako sva si različna, v duetu s poslancem SDS Mirkom Zamernikom (kar jima zaradi Rebekinega vnetja grla ni uspelo predprejšnjo nedeljo, v prvi oddaji Zvezde pojejo na prvem programu TV Slovenija), so organizatorji odšteli 2200 evrov, torej 1100 evrov na pesem. Menedžerka Dremljeve nam je sicer povedala, da so Rebeki za nastop na shodu politične stranke plačali, ni pa hotela izdati, koliko. Vsoto pa nam je potrdil generalni tajnik SDS Dušan Strnad, ki pravi, da ničesar ne skrivajo.
Nekaj ur po tem, ko je Rebeka Dremelj odpovedala nastop v Beogradu, pa je srbska televizija odpovedala tudi Beovizijo. Prestavili so jo na marec, natančnejši datum pa še ni znan.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
rebeka dremelj Natašo Prodan Miani Nenad Milikič Nešo Pipi Miani Mirkom Zamernikom Dušan Strnad

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Odpovedala Beograd in za dve pesmi od SDS pokasirala 2200 evrov