objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Četrtek, 21. februar 2008 ob 15:08

Janez Drnovšek hvala bogu okej, toda zakaj molči Valentina Flander?
Drnovškovi prijatelji pravijo, da se nekdanji predsednik države dobro počuti
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Zaradi vedno bolj črnih govoric in pisanj na spletnih forumih o hudo poslabšanem zdravstvenem stanju nekdanjega predsednika države Janeza Drnovška in celo najbolj črnih scenarijih, smo včeraj cel dan ponovno poskušali vzpostaviti stik s pisarno nekdanjega predsednika države na Langusovi v Ljubljani. Tam smo dobili samo tajnico Jano Pogačnik, ki nam je povedala, da o tem ne more govoriti, ker je Drnovšek že pred časom dejal, da o svojem zdravju ne bo javno govoril. Pogačnikova nas je napotila Drnovškovo svetovalko Valentino Flander, ki pa se na službeni mobilni telefon že nekaj dni preprosto ne oglaša. Pogačnikova nam je povedala, da je Flandrova na nekem sestanku, in nam svetovala, naj ji pošljemo vprašanja po elektronski pošti ter hkrati obljubila, da jo bo opozorila na naš mejl, ko jo bo videla.
Na Valentino Flander smo potem preko elektronske pošte naslovili nekaj, v tej situaciji povsem logičnih vprašanj: kakšno je Drnovškovo zdravstveno stanje, saj se v zadnjem času pojavljajo zelo nasprotujoče si informacije; na različnih spletnih forumih celo piše, da je nekdanji predsednik že umrl (mimogrede: to že nekaj dni po Ljubljani samozavestno razlagajo celo tisti, ki se imajo za dobro obveščene; nekateri so tudi včerajšnje zvonjenje cerkvenih zvonov v prestolnici, ob 8.30 zjutraj, povezovali z domnevno Drnovškovo smrtjo ...), medtem ko iz krogov, ki so blizu nekdanjemu predsedniku države prihajajo namigi, da je z njim vse okej. Valentino Flander smo tudi vprašal, ali je Drnovšek že kdaj prišel v svoje nove pisarne na Langusovi. Toda odgovora ni bilo.

Hkrati so nam nekateri njegovi prijatelji in sodelavci včeraj spet potrdili, da je zdravstveno stanje Janeza Drnovška dobro oziroma njegovi bolezni primerno, kot naj bi za oddajo Svet na Kanalu A sporočili Drnovškovi bližnji. Že v ponedeljek zvečer pa smo poročali, da Janeza Drnovška na Zaplani redno obiskujeta tudi njegov dolgoletni najtesnejši politični sodelavec Gregor Golobič in Drnovškov prijatelj ter predsednik odvetniške zbornice Miha Kozinc. Golobič se je po njegovih besedah z Drnovškom nazadnje pogovarjal v ponedeljek popoldne. Slišali pa smo tudi, da Valentina Flander na Zaplano menda ne prihaja več ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Janeza Drnovška Jano Pogačnik Valentino Flander Gregor Golobič Miha Kozinc

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Janez Drnovšek hvala bogu okej, toda zakaj molči Valentina Flander?