objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Četrtek, 21. februar 2008 ob 18:03

Navijači z laserjem ovirali Ronalda
Na tekmi med Barcelono in Lyonom so mu svetili v oči; trener Špancev že prijavil Uefi
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Trener Manchester Uniteda Alex Ferguson je bil po tekmi Lige prvakov, kjer se je njegov klub pomeril z Lyonom, zelo besen, ampak ne zaradi rezultata, temveč ker so navijači nasprotnega kluba njegovega varovanca Cristiana Ronalda skušali dekoncentrirati z lasersko lučjo. Žarke so usmerjali v Portugalčeve oči in telo med ogrevanjem ter prvim polčasom, kar je znerviralo Fregusona. "Primer smo prijavili tudi Uefi. To smo opazili tudi pred tekmo. Domačini so to počeli tudi med tekmo," je izjavil trener Barcelone. Ronaldo, ki ni ravno blestel na tekmi proti Francozom, primera ni komentiral.
To pa ni prvi primer, da so navijači uporabili lasersko luč na tekmi. Enako se je pred časom zgodilo tudi Didierju  Drogbi, ko je njegov klub Chelsea igral proti West Hamu.


Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Alex Ferguson Cristiana Ronalda Didierju  Drogbi

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Navijači z laserjem ovirali Ronalda