objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 27. februar 2008 ob 22:48

Tamara Popovič po srečo v Ameriko, stavi pa na svoje natrenirano telo
Randiji z modnimi agenti in fotografi, med drugim tudi z Jarmom Pohjaniemijem
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Spremljevalka miss Hawaiian Tropic 2008 Tamara Popovič je še ena od slovenskih lepotičk, ki se v Ameriko odpravlja na seanse s priznanimi fotografi in modnimi agencijama. Pred njo sta se tega lotili tudi Nina Osenar in Iris Mulej, dosegli pa nista ravno veliko, zato sta se kmalu vrnili čez lužo domov.

Tamara se s svojim menedžerjem, sicer novinarjem in moderatorjem kranjskega radia Belvi, Filipom Kocjančičem v Miami odpravlja v ponedeljek, 3. marca, tja pa bosta poletela preko Pariza. S Tamaro nameravata na sončni Floridi posneti tudi nekaj promocijskih fotografij za Kocjančičevo radijsko oddajo Vroče in pekoče, ogledala pa si bosta tudi znamenito motociklistično dirko 200 milj Daytone in navijala za slovenska predstavnika Boštjana Pintarja in Boštjana Skubica.

Tamara Popovič si po naših informacijah od obiska Amerike obeta precej, med drugim bo spoznala tudi slovitega fotografa Jarma Pohjaniemija, ki je pred dvema letoma za Playboy fotografiral Nino Osenar. Tamara, ki je poziranje za Playboy menda zaenkrat še ne zanima, naj bi imela po Kocjančičevih besedah v ZDA dobre možnosti zato, ker je drugačna, seksi temnolaska pa stavi predvsem na svoje natrenirano telo.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tamara Popovič Nina Osenar Iris Mulej Filipom Kocjančičem Boštjana Pintarja Boštjana Skubica Jarma Pohjaniemija

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Tamara Popovič po srečo v Ameriko, stavi pa na svoje natrenirano telo