objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Ponedeljek, 3. marec 2008 ob 17:47

Paris Hilton: Budistični duhovnik mi je spremenil življenje
Razvpita starleta se je odločila odkriti duhovno stran življenja, morda ji je celo uspelo
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Razvpita ameriška bogatašinja Paris Hilton je začela odkrivati duhovno stran življenja in kaže, da je odgovore našla v budizmu. Naučila se je namreč že, da podarjanje izpolnjuje. Že po izhodu iz zapora je starleta obljubila, da bo spremenila svoje življenje.

Da bi se rešila imidža divje žurerke, je zato dan preživela z budističnim menihom. Vsa v belem  je s svojim gurujem obšla vse kraje, kjer jo ponavadi fotografirajo paparaci. Par je obiskal tudi trgovino z duhovno literaturo, luksuzni hotel, šla sta tudi na pijačo v enega od losangeleških lokalov. Tam ji je duhovnik bral poglavja iz knjige The Path to the Painted Shaman, Paris pa ga je zavzeto poslušala. Potem so ju obkolili paparaci in zasuli z vprašanji, bogatašinja pa je izjavila, da ji je neznani duhovnik spremenil življenje. Ko sta brala knjigo, ji je guru predlagal, naj podari kos diamantnega nakita popolni neznanki, kar je tudi storila. Fotografi so jo vprašali, kako da je postala naenkrat tako radodarna, starleta pa je odgovorila, da je največje darilo to, da sam podarjaš.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Paris Hilton

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Paris Hilton: Budistični duhovnik mi je spremenil življenje