objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Ponedeljek, 10. marec 2008 ob 11:07

Britney se je znašla v dolgovih
Problematična pevka bo morala poravnati dolg tudi do odvetnika, psihiatra in zdravnikov
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Sodni pooblaščenec je odredil, da mora problematična zvezdnica Britney Spears poravnati nekaj dolgov. Oče slavne pevke bo tako dobil tedenska plačila in službeni avtomobil. V dokumentih, ki jih je izdalo višje sodišče Los Angelesa, sodni pooblaščenec Reva Goetz določa, da mora James Spears tedensko prejemati 2500 dolarjev (1600 evrov), prav tako pa lahko uporablja službeni avtomobil. Goetz ga je namreč pooblastil, da hčerkine zadeve ureja še do 31. julija, medtem ko bi se njegovo začasno skrbništvo izteklo 10. marca.
Jamesa Spearsa, ki je pred kratkim delal kot dobavitelj hrane, so za skrbnika hčerke in soupravitelja njenega premoženja določili potem, ko je morala Britney januarja dvakrat ostati v bolnišnici. Sodišče je prav tako odredilo plačilo odvetniku, ki ji ga je dodelilo sodišče, ko se je borila za skrbništvo nad sinovoma. Njen odvetnik Samuel D. Ingham III bo tako dobil 58.800 dolarjev (38.000 evrov). Goetz je pooblastil Britneyjinega psihiatra, da najame še dva zdravnika ter jima iz pevkinega računa izplača honorar v višini 9000 dolarjev (6000 evrov). James Spears kot zakonski skrbnik lahko določa in omejuje hčerkine obiske, razen sestankov z odvetnikom, ki ji ga je dodelilo sodišče, nadzoruje njene negovalce in varnostnike ter ima dostop do vseh njenih zdravstvenih dokumentov.
Spearsovo so lansko leto kamere ujele v vedno bolj bizarnih početjih. Med drugim si je obrila glavo, z dežnikom razbila neko vozilo, nosila krila brez spodnjega perila in zapustila svoje vozilo na prometni cesti, potem ko ji je naj njem počila pnevmatika. Zaradi nenavadnega vedenja in zdravljenja v bolnišnici je 26-letnica zgubila skrbništvo nad svojima dvema sinovoma Jaydenom Jamesom, 1, in Seanom Prestonom, 2. Z bivšim možem Kevinom Federlinom sta se nato dogovorila, da bo lahko Britney otroka kljub vsemu vsaj obiskovala, je dejal Federlinov odvetnik Mark Vincent Kaplan.
Starši Britney Spears so prispeli v Los Angeles približno v času, ko je morala zvezdnica drugič v bolnišnico.Potem ko je 6. februarja prišla iz bolnišnice, se bistveno manj pojavlja v javnosti.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Britney Spears Reva Goetz James Spears Samuel D. Ingham

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Britney se je znašla v dolgovih