objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Četrtek, 13. marec 2008 ob 16:22

Mitch Winehouse: Kriv sem, ker moja hčerka Amy tone na dno
Oče problematične Amy meni, da je za pevkine težave kriva njegova ljubezenska afera
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Oče škandalozne pevke Amy Winehouse, Mitch, krivi sebe, za hčerkine težave. Meni, da je njegova afera z ljubico pahnila Amy na dno. Pevkin oče je namreč kmalu po njenem rojstvu spoznal drugo žensko, v katero se je zaljubil. Amy in njen starejši brat sta tako ves čas odraščala v senci očetove ljubice. Za njo sta imela tudi posebno ime, klicala sta jo očetova ženska iz službe.

Voznik taksija, Mitch, se je poročil z Amyjino mamo Janice leta 1976, leta 1983 pa se jima je rodila hčerka. Samo 18 mesecev po srečnem dogodku je spoznal ljubico in se leta 1996 z njo tudi poročil. "Nisem želel zapustiti družine, dokler Amy ne dopolni deset let. Bilo je zelo težko. Vem, da bi moral prej oditi. Vsem bi bilo lažje. Amy ni veliko govorila o tem. Vsa svoja čustva je izražala prek glasbe. Zdaj je najlažje reči, da sem jaz kriv za vse. Ampak to ne bo rešilo težav. Želim, da sem bil boljši oče." 
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Amy Winehouse Mitch Janice

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Mitch Winehouse: Kriv sem, ker moja hčerka Amy tone na dno