objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 17. marec 2008 ob 15:46

Ivo Boscarol: Vsi računi so plačani!
Šef Peterletovega volilnega štaba trdi, da je kampanja stala 623.000 evrov, računi pa plačani
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Poslovnež Ivo Boscarol, šef volilnega štaba hudo poraženega kandidata in evropskega poslanca Lojzeta Peterleta, je za naš portal zanikal govorice, da naj bi Peterletov volilni štab zbral premalo denarja za poplačilo stroškov predvolilne kampanje. Boscarol pravi, da jih je predvolilna kampanja stala 623.000 evrov, vsi računi pa naj bi bili plačani. Razen dela stroškov, ki jih je imela agencija Arih; toda Boscarol ob tem opozarja, da se je lastnik agencije Igor Arih strinjal z dogovorom (ki pa ga resda niso podpisali), da se gre v kampanjo pred drugim krogom volitev z lastnim finančnim rizikom. Ker je bil rezultat Lojzeta v prvem krogu zelo slab, so v Peterletovem volilnem štabu namreč debatirali tudi o tem, v kolikšnem obsegu naj se sploh gre v kampanjo pred drugim krogom. Po Boscarolovih navedbah je Arih predlagal, da se v kampanjo absolutne gre in da on tudi prevzema del rizika finančnih stroškov, zato mu ta del računa Peterletov štab ni plačal.
Igor Arih po telefonu ni bil dosegljiv, Maja Pelikan, šefica Peterletove pisarne v Ljubljani (mimogrede, Maja je soproga Zorka Pelikana, slovenskega konzula v Trstu), pa nam je povedala, da evropski poslanec Lojze Peterle s stroški predvolilne kampanje nima nič in da je za to odgovoren Boscarol.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Ivo Boscarol Lojzeta Peterleta Igor Arih Maja Pelikan Zorka Pelikana

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ivo Boscarol: Vsi računi so plačani!