objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 19. marec 2008 ob 05:52

Viktorji in joške: moje so tolk čvrste in lepe, da to sploh ni mogoče!
Sanja Grohar demantira govorice, da so ji na viktorjih v Cankarjevem domu visele joške
2008 Pozareport

Odpri galerijo

"Moje joške so tolk čvrste in lepe, da to sploh ni mogoče ...," tako je nekdanja misica, pevka in televizijska voditeljica Sanja Grohar opravila z govoricami, da naj bi njena večerna obleka modne kreatorke Maje Štamol, z globokim dekoltejem, razkrivala domnevno viseče oprsje. "Zdi sem mi, " pravi Sanja, "da se na vsakih viktorjih določi ena od žensk kot žrtev, ki naj bi imela povešene joške. Lani je bila to Nina Osenar, letos sem očitno na vrsti jaz.“ Mimogrede, Maja Štamol je oblekla tudi lepotički Tjašo Kokalj in Natašo Pinoza.
Poleg Sanje Grohar so na sobotni podelitvi viktorjev 2007 v Cankarjevem domu z globokimi dekolteji briljirale tudi vremenarka na Kanalu A Danica Lovenjak, nova estradna zvezda TV Paprike Urša Čepin, prva dama Net TV Lucija Gubenšek, nekdanja miss Slovenije in manekenka Iris Mulej, razvpita slovenska holivudarka Maja Kljun in seveda dobitnica viktorja za obetavno medijsko osebnost, voditeljica oddaje Svet na Kanalu A Lili Žagar. Tudi obleke so izbirale zelo natančno: Lucija Gubenšek je večerno toaleto znamke Roberto Cavalli nabavila v Italiji, Mulejeva si jo je izposodila pri modni kreatorki Urši Drofenik, kjer jo je kupila tudi Maja Kljun. Maja, ki jutri potuje v Los Angeles, nam je povedala, da je bila njena modra obleka precej draga, toda oblekla jo bo lahko vsaj še enkrat – nekje v oddaljeni Kaliforniji.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sanja Grohar Maje Štamol Nina Osenar Tjašo Kokalj Natašo Pinoza Danica Lovenjak Urša Čepin Lucija Gubenšek Iris Mulej Maja Kljun Lili Žagar Urši Drofenik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Viktorji in joške: moje so tolk čvrste in lepe, da to sploh ni mogoče!