objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Nedelja, 23. marec 2008 ob 06:55

Amy razgalila svoje anoreksično telo
Pevka z goloto menda opozarja dekleta na nevarnosti raka dojke, svoje zdravje pa neusmiljeno uničuje
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Škandalozna britanska pevka Amy Winehouse se je odločila slikati gola, da bi mlada dekleta opozorila na nevarnost raka dojke. Kljub ljubosumnemu možu  Blakeu Fielderju-Civilu, ki dneve preživlja za rešetkami in zahteva ločitev, je pozirala fotografinji Carolyn Djangoly za aprilsko naslovnico britanske ženske revije Easy Living.

24-letna zvezdnica se je popolnoma razgalila, le prsi si je zakrila z lepilnim trakom. S kitaro v rokah na fotografiji v črno-beli tehniki je Amy izpadla čisto cool. Medtem ko pevko skrbi zdravje mladih deklet, jo njeno lastno bolj manj zanima; neusmiljeno ga namreč uničuje z drogo in alkoholom. Njeno življenje je šlo po rehabilitaciji pred podelitvijo grammyjev spet strmo navzdol. Njeni prijatelji so izredno zaskrbljeni, ker se drogira morda celo bolj kot prej, zdaj pa ji težave dela še mož Blake, ki zahteva ločitev. "Zaskrbljen je, ker misli, da ga vara, skrbi ga tudi, ker vse redkeje prihaja na obiske. Pred nekaj dnevi ji je rekel, da mora priti k njemu, da se bosta pogovorila o ločitvi," je povedal Blakeov prijatelj. Amy je moža sicer obiskala, toda ni znano, kaj sta se zmenila.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Amy Winehouse Blakeu Fielderju-Civilu Carolyn Djangoly

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

Sreda, 16. oktober 2019 ob 23:46


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...
winken

Sreda, 21. december 2016 ob 08:19


Samo živi ali tudi uživa?

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Amy razgalila svoje anoreksično telo