objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 9. april 2008 ob 04:32

Kultni Igy se je pohvalil s slovensko hišo in odplesal v Barcelono
Celjski koreograf Igor Jelen Igy je na oder postavil dolgo pričakovano plesno enodejanko Hiša 22
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Lilo je kot za stavo, a to ni oviralo številnih Celjanov, da ne bi zaploskali dolgo obljubljeni premieri plesne enodejanke Hiša 22. Kultnega koreografa Igorja Jelena - Igyja so na turoben deževen nedeljski večer res pustili na cedilu tako celjski kot ljubljanski eminentneži (napovedana Iris Mulej in Franci Planinšek sta menda zbolela), a tista prisotna njegova plesna publika je bila navdušena.

Prvič v celoti videna in razkrita Hiša 22 je bila odplesana kar v celjski mestni hiši, saj se Igy rad pohvali, da ga ima celjski župan Bojan Šrot preprosto rad. Rad ga ima tudi direktor MIK-a Franci Pliberšek, ki je z navdušenjem spremljal predstavo, Igyju pa je lani poleti razširil in polepšal plesne prostore. Med občudovalci je bila tudi Igorjeva mama, ki nam je zaupala, da je še ne dveletni Igor že plesal po stanovanju in si izmišljal nenavadne pozicije telesa. Že takrat je vedela, da bo njen sin zapisan plesu. Hiša 22 je posvečena baletni legendi Rudolfu Nurejevu, ki ga Igor preprosto obožuje. Ne samo zaradi plesa, ampak tudi zaradi hitrega Nurejevega življenja.
Igy je že čez nekaj dni spet spakiral kovčke in ta vikend že pleše v Barceloni. Ne flamenka, ampak bo Hišo 22 predstavil španski publiki, in po tihem si želi osvojiti katero od nagrad, ki jo bodo podeljevali na festivalu v Barceloni.
#igy ples#
#igy#

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Igorja Jelena Igyja Iris Mulej Franci Planinšek bojan šrot Franci Pliberšek Rudolfu Nurejevu

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kultni Igy se je pohvalil s slovensko hišo in odplesal v Barcelono