objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sreda, 26. marec 2008 ob 08:24

Boškov šopek za Romano Pajenk
Predsednici uprave Probanke je za 60. rojstni dan prvi človek Pivovarne Laško Boško Šrot osebno prinesel šopek vrtnic
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Prejšnji ponedeljek je 60. rojstni dan slavila dolgoletna predsednica uprave mariborske Probanke Romana Pajenk. Vse najboljše ji je po etru radia City zaželel njegov lastnik Mišo Hoelbl, predsednik uprave Pivovarne Laško Boško Šrot pa ji je v Maribor kavalirsko prinesel šopek vrtnic. Da se je Šrot osebno pojavil na sedežu Probanke na Svetozarevski 12, blizu stavbe mariborskega časnika Večer, pa ni nobeno naključje. Probanka je namreč pomemben člen korporacije Pivovarne Laško, poleg tega v eni od pisarn Probanke dela tudi famozna uslužbenka Daniela Rakovič, ustanoviteljica in lastnica fantomske družbe Kolonel, ki je pred kratkim postala večinska lastnica Pivovarne Laško in premore približno 1,6 milijarde evrov premoženja. Daniela Rakovič se na Probanki ukvarja s trženjem vrednostnih papirjev; vsi pa se čudijo, zakaj dama srednjih let, ki je težka 1,6 milijarde evrov, sploh hodi vsak dan v službo, kjer nima niti svoje pisarne, njena mesečna plača pa menda znaša 2500 evrov bruto.

Sedež družbe Kolonel je sicer v Ljubljani, na ulici Milana Majcna 49, v najetem stanovanju Mariborčanke Tanje Kosec, nekdanje plesalke pokojne skupine Gugu in bivše spremljevalke glasbenika Čarlija Novaka, zdaj poročenega s pevko Damjano Goljavšek. Nekdanja dolgonoga atletinja Tanja Kosec je pozneje imela precej razgibano zasebno življenje in hodila z mnogimi znanimi obrazi; med njimi Janijem Urbancem, bivšim spremljevalcem publicistke Mance Košir, in urednikom Delove priloge Polet Primožem Kališnikom.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Romana Pajenk Mišo Hoelbl Boško Šrot Daniela Rakovič Tanje Kosec Čarlija Novaka Damjano Goljavšek Janijem Urbancem Mance Košir Primožem Kališnikom

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Boškov šopek za Romano Pajenk