objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Petek, 28. marec 2008 ob 11:22

S Požareportom na World Freefight Challenge Dynamite
Odgovorite na nagradno vprašanje in uživajte v borilnem spektaklu najbolj zvenečih imen tega športa
2008 Pozareport

Odpri galerijo

V dvorani Slovan na Kodeljevem bo 29. marca že četrti slovenski borilni spektakel World Freefight Challenge Dynamite. Med zvezdniško ekipo mišičnjakov sta letos stara znanca WFC-ja Francoz Jean Francois Lenogue in Hrvat Maro Perak, ki ga nekateri hrvaški mediji že razglašajo za naslednika Mirka Filipovića, imenovanega Cro Cop. Poleg omenjenih se bodo v ringu pomerila še številna druga zveneča imena, med drugim Italijana Marco Santi in Michele Verginelli, Hrvata Mario Valentić in Ivan Trušček.

Na Slovanu bodo tudi štirje Slovenci, Bojan Kosednar, Dalibor Anastasov, Dejan Madjarević in Daniel Marhold, ki te dni pospešeno trenirajo v ringu in fitnesu. Bojan Kosednar se bo v kategoriji MMA do 77 kg spopadel z Italijanom Marcom Santijem. Daniel Marhold, ki je sicer upal, da bo pomeril moči s Hrvatom Igorjem Mihaljevićem, se bo spopadel s Hrvatom Mariom Josipovićem, ki bo nastopil kot zamenjava Mihaljeviću. Slednji se je namreč pred enim tednom poškodoval v Italiji.
Organizator dogodka Zlatko Mahič pravi, da postaja slovenski borilni spektakel WFC vse bolj prepoznan dogodek med borci in ljubitelji borilnih športov.
#bb#
Na našem portalu pa bomo podelili deset vstopnic za ogled sobotnega borilnega spektakla. Če želite biti eden od srečnih dobitnikov, potem morate do petka, 28. marca do 14. ure poslati odgovor na nagradno vprašanje in svoje podatke na elektronski naslov: pozareport@pozareport.si.
Nagradno vprašanje se glasi: Koliko slovenskih borcev bo sodelovalo na sobotnem spektaklu? Med vsemi sodelujočimi bomo izžrebali deset srečnežev in jih po elektronski pošti obvestili, kje lahko dvignejo vstopnice.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Jean Francois Lenogue Maro Perak Mirka Filipovića Marco Santi Michele Verginelli Mario Valentić Ivan Trušček. Bojan Kosednar Dalibor Anastasov Dejan Madjarević Daniel Marhold Igorjem Mihaljevićem Mariom Josipovićem Zlatko Mahič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

S Požareportom na World Freefight Challenge Dynamite