objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sobota, 29. marec 2008 ob 06:01

Bojan Šrot ima novo: Lejlo Kogej!
Nova tiskovna predstavnica SLS je Lejla Kogej, nekdanja kolegica nove urednice Slovenskih novic Patricije Sašek
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Predsednik Slovenske ljudske stranke in celjski župan Bojan Šrot ima na sedežu SLS na Beethovnovi 4 v Ljubljani novo šefico za stike z javnostmi. To je Lejla Kogej, nekdanja piarovka na ministrstvu za gospodarstvo, ki je na SLS pred nekaj dnevi priromala iz velenjske družbe Era, katere lastnik je Gvido Omladič. Temnolasa Kogejeva, ki velja za eno izmed najlepših slovenskih piarovk, je za naš portal povedala, da iz Ere na sedež ljudske stranke ni prišla po višjo plačo, ampak nove izzive. Povabil naj bi jo osebno Bojan Šrot, na naše vprašanje, ali je pri transferju posredovala njena nekdanja kolegica z ministrstva Patricija Sašek, ki je kot prijateljica razvpite Andrijane Starina Kosem pred dvema dnevoma kot strela z jasnega postala prva namestnica odgovornega urednika Slovenskih novic Marjana Bauerja, pa nam je odgovorila, naj to vprašanje postavimo Saškovi. Za mesto šefice stikov z javnostmi Slovenske ljudske stranke se je potegovala tudi svetnica Liste za Domžale Katarina Karlovšek, ki so jo z Bojamo Šrotom opazili na nekaj družabnih srečanjih, toda Šrot se je na koncu očitno odločil za Kogejevo.

Še to: mesto piarovke v ljudski stranki se je spraznilo potem, ko je bil za generalnega tajnika SLS imenovan Rok Ravnikar, donedavnega piarovec SLS. Glede na to, da Slovenska ljudska stranka doslej ni imela prave sreče pri izbiri generalnega tajnika, na prve dosežke novopečenega tajnika Roka Ravnikarja še vedno čakamo z velikim zanimanjem. SLS na javnomnenjskih anketah namreč tone vse nižje.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
bojan šrot Lejla Kogej Gvido Omladič Patricija Šašek Andrijane Starina Kosem Marjana Bauerja Katarina Karlovšek Rok Ravnikar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Bojan Šrot ima novo: Lejlo Kogej!