objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Nedelja, 30. marec 2008 ob 06:40

Zaradi Tine Gaber je Adel Djutović menda komaj miril svojo Tejči
Mateja Vuk Tejči je v Egiptu, zato naj bi Adel za telefon porabil 200 evrov
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Adel Djutović, televizijski voditelj in menda tudi kreativni direktor agencije Lendero&co. je zaradi objave članka na našem portalu, kjer smo povzeli besede znane lepotičke Tine Gaber, da z Adelom nista ljubimca in da sta bila prejšnji torek zvečer v lokalu Arena samo na pijači, menda "čisto ven padel". Večkrat je živčno telefoniral na naš portal in zahteval umik članka, bizarno grozil s fizično silo (če ga ne bi preveč dobro poznali, bi njegove grožnje seveda ovadili policiji), potem pa klicaril naokoli po sceni, češ, kaj s(m)o mu naredili. Nekaterim se je potožil, da naj bi porabil 200 evrov za telefonske impulze, ko je komaj miril svojo uradno spremljevalko Matejo Vuk Tejči, pevko skupine Atomik Harmonik, ki s pevsko kolegico Špelo Grošelj dopustuje v Egiptu. Čeprav naši viri, ki poznajo razmerje med Adelom in Tejči, trdijo, da se Adel ne bo tako gladko izvlekel. Nekateri so celo prepričani, da mu Tejči ne verjame in ga bo stornirala. V sredo zvečer se je Adel s fantom Špele Grošelj, Mitjo Repom, pojavil na modni reviji razvpite Alme Brdžanović na Ježici, kjer je bolj ali manj tmurno gledal naokoli. Sicer sta padelovala kot slamnata vdovca Atomik Harmonik.

Na dan pa prihajajo tudi nekatere nečedne podrobnosti iz njegovega poslovnega življenja. Še predobro si ga je zapomnila ena izmed vidnih ljubljanskih funkcionark Zveze prijateljev mladine Anita Ogulin, zaradi kampusa o medijskem nastopanju, ki je bil lani poleti v Bohinju. Na njem je sodeloval Adel, povabil pa je tudi svojo nekdanjo televizijsko kolegico na TV Paprika Živo Vadnov. Ogulinova je pozneje potožila, da naj bi jo Adel maltretiral grede denarja, zato z njim nikoli več ne bodo sodelovali, še več, zanj nočejo niti slišati. Poleg tega naj bi okoli prinesel Živo Vadnov, ki ji ni plačal niti evra, zato jeseni ni več hotela z njim moderirati oddaje Bonboniera. V agenciji Lendero&co., ki jo po nedavni tragični smrti direktorja Rajka Gregla, vodi njegova soproga Sabina Hribernik, pa so ga očitno bolj stisnili. Naivnim novinarkam nekaterih tabloidnih revij je razlagal, da je kreativni direktor, v resnici pa ga uporabljajo za čisto druge posle. Po koncertih prevaža pevke, ki so pod okriljem Saše Lendero, z direktorico Sabino, ki hkrati vodi tudi nepremičninsko agencijo Royal nepremičnine, pa fotografira hiše in stanovanja za njihove kataloge in spletno stran. Je pa zanimivo, da se Adel hvali, da kao Črnogorec (karkoli naj bi že to pomenilo) in da za njim stoji Goran Barišić iz Medvod, bivši varnostnik v ljubljanskem lokalu Casa del Papa ter eden od solastnikov agencije Lendero & co.; mimogrede, firma se uradno imenuje Lendero d.o.o.
Opomba: Gorana Barišića, ki ga pozna Adel Djutović, ne gre zamenjevati s popularnim hrvaškim nogometašem Goranom Barišićem. Slučajno imata enako ime!

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Adel Djutovič Tine Gaber Matejo Vuk Tejči Špelo Grošelj Mitjo Repom Anita Ogulin Živo Vadnov Rajka Gregla, Sabina Hribernik Saše Lendero Goran Barišič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Zaradi Tine Gaber je Adel Djutović menda komaj miril svojo Tejči