objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Torek, 1. april 2008 ob 07:51

Amyjinega moža prebutali sojetniki
Blake Fielder-Civil jo je kljub hudim udarcem odnesel le z modrico na očesu
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Moža škandalozne britanske pevke Amy Winehouse, Blakea Fielderja-Civila so v zaporu pretepli njegovi sojetniki, ker so mislili, da je razpečeval drogo. Problematični Blake je sicer bil že trikrat v samici, ker ni opravil testa za mamila, toda tokrat ni imel pri sebi ničesar. Glede na to, kako vročekrvno so se ga besni  zaporniški kolegi lotili, je imel Blake srečo, da jo je odnesel samo s črnim očesom. Po napadu se je odločil, da ne bo več zapuščal svoje celice. Amy pa ni prišla  tolažit svojega ubogega moža, čeprav je napovedala obisk. Kaže, da se želi pevka  distancirati od soproga in končati skorajda že propadli zakon. To potrjuje tudi njena odločitev za zdravljenje v rehabilitacijskem centru v Malibuju.
Blake Fielder-Civil je že nekaj časa za rešetkami zaradi napada na natakarja, ki sta mu potem s prijateljem Michaelom Brownom ponujala vrtoglavih 350.000 dolarjev za molk.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Amy Winehouse Blakea Fielderja-Civila Michaelom Brownom

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

Sreda, 16. oktober 2019 ob 23:46


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...
winken

Sreda, 21. december 2016 ob 08:19


Samo živi ali tudi uživa?

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Amyjinega moža prebutali sojetniki