objavi na
pozareport.si

forum

Torek, 8. april 2008 ob 04:59

Marko Potrč zaradi Lili Žagar jezen na Jureta Zorčiča
Voditelj oddaje Svet na Kanalu A in novinar 24ur.com se niti ne pozdravljata
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Marko Potrč in Jure Zorčič, voditelj oddaje Svet na Kanalu A in urednik rubrike Eksluziv na portalu 24ur.com, se ne preneseta, trdijo naši viri. Čeprav sta službena kolega in soseda, njuni redakciji imata namreč v stavbi Pop TV in Kanala A prostore blizu druga drugi, se na skupnem hodniku ne pozdravljata; še huje, Potrč se, ko vidi ali sreča Zorčiča, obrne stran, pripovedujejo zaposleni na Krajnčevi 26; Potrču naj bi se zaradi tega eni že smejali. Jabolko spora naj bi bila Lili Žagar, druga voditeljica Sveta na Kanalu A in Potrčeva intimna spremljevalka. Po naših informacijah naj bi bil Potrč ljubosumen na Zorčiča, saj naj bi sumil, da sta z Lili nekaj imela, preden je začela Lili hoditi z njim. Domnevna romanca med Žagarjevo in Zorčičem naj bi se zgodila novembra lani, kmalu potem, ko je Zorčič z Direkta prišel na Pop TV. Nekateri mediji so Zorčiču takrat očitali tudi romanco z novinarko Matejo Ropoša, kar naj bi si domišljala tudi Zorčičeva spremljevalka, nekdanja miss Slovenije in manekenka Iris Mulej.


				Po naših informacijah naj bi bil Marko Potrč ljubosumen na Zorčiča, saj naj bi sumil, da sta z Lili nekaj imela, preden je začela Lili Žagar hoditi z njim.			Po naših informacijah naj bi bil Marko Potrč ljubosumen na Zorčiča, saj naj bi sumil, da sta z Lili nekaj imela, preden je začela Lili Žagar hoditi z njim.


Je pa Zorčič pred leti nekaj časa uradno hodil z Natašo Plementaš, direktorico marketinga in stikov z javnostmi na Pop TV in Kanalu A, ki je zdaj poročena z Miho Plementašem, novinarjem oddaje 24ur.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Marko Potrč Jure Zorčič Lili Žagar Iris Mulej Miho Plementašem Mateja Ropoša Nataša Plementaš

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Marko Potrč zaradi Lili Žagar jezen na Jureta Zorčiča