objavi na
pozareport.si

forum

Torek, 8. april 2008 ob 04:59

Marko Potrč zaradi Lili Žagar jezen na Jureta Zorčiča
Voditelj oddaje Svet na Kanalu A in novinar 24ur.com se niti ne pozdravljata
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Marko Potrč in Jure Zorčič, voditelj oddaje Svet na Kanalu A in urednik rubrike Eksluziv na portalu 24ur.com, se ne preneseta, trdijo naši viri. Čeprav sta službena kolega in soseda, njuni redakciji imata namreč v stavbi Pop TV in Kanala A prostore blizu druga drugi, se na skupnem hodniku ne pozdravljata; še huje, Potrč se, ko vidi ali sreča Zorčiča, obrne stran, pripovedujejo zaposleni na Krajnčevi 26; Potrču naj bi se zaradi tega eni že smejali. Jabolko spora naj bi bila Lili Žagar, druga voditeljica Sveta na Kanalu A in Potrčeva intimna spremljevalka. Po naših informacijah naj bi bil Potrč ljubosumen na Zorčiča, saj naj bi sumil, da sta z Lili nekaj imela, preden je začela Lili hoditi z njim. Domnevna romanca med Žagarjevo in Zorčičem naj bi se zgodila novembra lani, kmalu potem, ko je Zorčič z Direkta prišel na Pop TV. Nekateri mediji so Zorčiču takrat očitali tudi romanco z novinarko Matejo Ropoša, kar naj bi si domišljala tudi Zorčičeva spremljevalka, nekdanja miss Slovenije in manekenka Iris Mulej.


				Po naših informacijah naj bi bil Marko Potrč ljubosumen na Zorčiča, saj naj bi sumil, da sta z Lili nekaj imela, preden je začela Lili Žagar hoditi z njim.			Po naših informacijah naj bi bil Marko Potrč ljubosumen na Zorčiča, saj naj bi sumil, da sta z Lili nekaj imela, preden je začela Lili Žagar hoditi z njim.


Je pa Zorčič pred leti nekaj časa uradno hodil z Natašo Plementaš, direktorico marketinga in stikov z javnostmi na Pop TV in Kanalu A, ki je zdaj poročena z Miho Plementašem, novinarjem oddaje 24ur.

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Marko Potrč Jure Zorčič Lili Žagar Iris Mulej Miho Plementašem Mateja Ropoša Nataša Plementaš

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Marko Potrč zaradi Lili Žagar jezen na Jureta Zorčiča