objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Četrtek, 17. april 2008 ob 11:23

Berlusconi je enak klovn kot Bush
Slavna ameriška pisateljica Erica Jong je vnovično izvolitev Silvia Berlusconija označila kot neverjetno
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Ameriška pisateljica Erica Jong je za bodočega italijanskega premiera Silvia Berlusconija dejala, da je enak klovn kot ameriški predsednik George W. Bush in kot neverjetno označila dejstvo, da so ga Italijani na položaj v vladi izvolili že tretjič. Tako ZDA kot Italija imata "vladi, ki ju vodijo nesposobni ljudje," je bila med obiskom v Rimu kritična v New Yorku rojena pisateljica, ki je najbolj znana po knjigi Strah pred letenjem. "Ničesar ne vedo o zunanji politiki, ne razumejo problemov ljudi, ne ukvarjajo se resno z varnostnimi vprašanji. To niso politiki, ampak video osebnosti, ki uporabljajo svojo podobo in ne svoje glave. Lahko bi izvolili Toma Cruisea ali Paris Hilton, bilo bi povsem vseeno," je dodala. Bush in Berlusconi sta uspešna zato, ker se ljudje bojijo intelektualcev, meni Jongova. "Berlusconi je navaden človek brez intelektualne vrednosti," je poudarila in kot primer intelektualnega politika, ki ni bil v ZDA izvoljen za predsednika, izpostavila Ala Gora. Ta znana feministična avtorica bi na čelu ZDA želela videti demokratsko kandidatko Hillary Clinton, pa "ne samo zato, ker je inteligentna, ampak predvsem zato, ker je ženska".
Berlusconijeva desnosredinska koalicija je pred dnevi zmagala na predčasnih parlamentarnih volitvah, tako da si je Berlusconi zagotovil že tretji mandat na čelu vlade, potem ko jo je že vodil leta 1994 in 2001.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Erica Jong Silvia Berlusconija George W. Bush Toma Cruisea Paris Hilton Ala Gora Hillary Clinton

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Berlusconi je enak klovn kot Bush