objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sreda, 23. april 2008 ob 05:54

Varovanka ASK pod psevdonimi piše o Janši, Golobiču in drugih
Podšefica Slovenskih novic Patricija Šašek tajno objavlja članke o političnih in poslovnih nasprotnikih Pivovarne Laško
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Patricija Šašek, nekdanja svetovalka za stike z javnostmi na ministrstvu za gospodarstvo in osebna prijateljica razvpite Adrijane Starina Kosem, ki jo je slednja, kot predsednica nadzornega sveta Dela, brez vsakršnih novinarskih izkušenj postavila za prvo namestnico odgovornega urednika Slovenskih novic Marjana Bauerja, že pridno opravičuje vlogo tako imenovane politkomisarke, kot ji cinično pravijo na Novicah. Naši viri trdijo, da je skoraj v celoti prevzela prilogo Bulvar, kjer pod različnimi psevdonimi objavlja članke s politično in poslovno vsebino, katerih namen je čisto preprost in zlahka prepoznaven: blatenje političnih nasprotnikov in poslovnih tekmecev lastnice Dela Pivovarne Laško in Andrijane Starina Kosem. Ker Patricija Šašek doslej ni delala kot novinarka, nekateri celo sumijo, da članki sploh niso njeno avtorsko delo, sicer jih najverjetneje ne bi podpisovala z O.N. in N.O., karkoli naj bi že to pomenilo.
Iz priloženih faksimilov interne računalniške mreže Dela in zgodovine nastajanja člankov je kljub končnim psevdonimom razvidno, da jih je v delovno mrežo prva poslala prav Patricija Šašek. Obdelana članka se nanašata na politični stranki SDS in Zares oziroma Janeza Janšo, Gregorja Golobiča in njuni morebitni povolilni koaliciji (kar Patricija Šašek imenuje razvrat) ter direktorja urada za varstvo konkurence Janija Soršaka (Laščanom je trn v peti) in novega predsednika uprave Dela Revij Mateja Raščana (njihova hčerinska družba bo izdajala nov politični tednik Reporter, kamor so se umaknili bivši novinarji Maga), ki naj bi z nekimi zasebnimi podjetji lastniško obvladovala del Casinoja Maribor.


nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Patricija Šašek Adrijane Starina Kosem Marjana Bauerja Janeza Janšo Gregorja Golobiča Janija Soršaka Mateja Raščana

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

Sreda, 16. oktober 2019 ob 23:46


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...
winken

Sreda, 21. december 2016 ob 08:19


Samo živi ali tudi uživa?

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Varovanka ASK pod psevdonimi piše o Janši, Golobiču in drugih