objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Četrtek, 24. april 2008 ob 05:49

Filip Kocijančič: S Tamaro Popovič nisva spala … to škodi biznisu!
Počilo v lokalu Brioni: novinar in menedžer lepotic ter starleta in fotomodel ne sodelujeta več
2008 Pozareport

Odpri galerijo

V nedeljo zvečer naj bi se poslovno razšla starleta in spremljevalka miss Hawaian Tropic 2008 Tamara Popovič ter novinar in njen menedžer Filip Kocijančič. Potem ko so se v zakulisju ljubljanske scene že nekaj časa valjale govorice, da med njima nekaj ne štima več, naj bi počilo v nedeljo zvečer, v lokalu Brioni sredi Kranja, kjer naj bi Tamara Popovič po naših informacijah Kocijančiču povedala, da se tega biznisa enostavno ne gre več.
Filip Kocijančič (kot novinar dela za tabloidni reviji Nova in Lea ter moški Playboy, ob sredah pa na radiu Belvi) je za naš portal povedal, da naj bi Tamara Popovič ugotovila, da potrebuje dopust (zaradi bolezni je bila pet dni v bolnici), pozneje pa naj bi se sama odločila, ali bo še nadaljevala kariero starlete oziroma fotomodela. Kocijančič pravi, da uradno nikoli bil njen menedžer in pri njenih poslih tudi ni pobiral provizij, Tamari naj bi pomagal zgolj kot prijatelj. To, da Kocijančič svojim varovankam ne zaračunava provizij, nam je potrdila tudi bivša miss Slovenije, pevka in televizijska voditeljica Sanja Grohar, ki je prej delala z njim. Kocijančič nam je še zaupal, da sta s Tamaro Popovič naredila obračun oziroma bilanco njunega sodelovanja, pri čemer naj bi finančne stroške vedno delila na polovico. To velja tudi za njuno nedavno potovanje v Združene države Amerike, ki je bilo ambiciozno zamišljeno kot začetek Tamarine velike kariere čez lužo. Kocijančič naj bi ji tudi rekel, da mora (Tamara namreč) speljati nekaj tistih velikih projektov, ki sta jih skupaj zastavila; za konkretno katere projekte gre, pa Kocijančič ni hotel povedati. Sicer sta se po Kocijančičevih navedbah s Tamaro dobila včeraj na kavi, spet v Kranju, kar naj bi pomenilo, da nista skregana.

Filip Kocijančič je za naš portal zanikal govorice, da naj bi bila s Tamaro Popovič ljubimca. Pravi, da svoje protežiranke nikoli ne vabi med rjuhe, ker na bi to škodilo biznisu. "S Tamaro Popovič nisva spala," trdi Kocijančič. Tudi Sanja Grohar nam je potrdila, da s Kocijančičem nista bila intimna. Medtem pa mnogi poznavalci estradne scene prisegajo, da naj bi Kocijančič temnolaso Tamaro želel na vsak način dobiti v posteljo, ona pa naj bi ga zavrnila.
Tamara Popovič nam je povedala precej drugačno zgodbo. Po telefonu nam je zatrdila, da s Filipom Kocijančičem ni prenehala poslovno sodelovati; pravi, da mora na dopust, sama, v drugi polovici maja pa naj bi s Kocijančičem spet začela delati skupaj. Pohvalila se je tudi, da ima odličen obisk na svoji novi spletni strani ( www.tamara-popovic.com), poleg tega naj bi se kmalu vrnila v ZDA. Menda v Kalifornijo in na Florido, kjer naj bi delala kot fotomodel (za manekenko je namreč premajhna, kar sama priznava), o konkretnih ponudbah pa ni želela govoriti. Do takrat pa naj bi vsaj tri dni na teden delala v kozmetičnem salonu Diva, v središču Brežic, ki je v lasti njene mame.
Kot smo na našem portalu že poročali, si je Tamara Popovič dala umetno povečati oprsje, svojih novih silikonskih jošk pa javnosti še ni pokazala.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tamara Popovič Filip Kocijančič Sanja Grohar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Filip Kocijančič: S Tamaro Popovič nisva spala … to škodi biznisu!