objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sobota, 26. april 2008 ob 06:29

Žitnik ukinil oddajo Bonboniera
Zadnja Bonboniera že prihodnjo sredo, Sanja Grohar, Mark Popovič in Nadija Bičkova ostajajo brez televizijskega posla
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Mark Žitnik, odgovorni urednik in solastnik TV Paprike, konec meseca ukinja paradno oddajo Bonboniera. Zadnja Bonboniera, 350-ta po vrsti, bo na sporedu prihodnjo sredo, 30. aprila, osrednja gostja bo žena ljubljanskega župana, Zorana Jankovića, Mija Janković. Maja in junija pa naj bi Žitnik ponavljal stare Bonboniere. Trije voditelji, lepotička Sanja Grohar, nekdanji pevec Mark Popovič in vrhunska plesalka Nadija Bičkova, tako zaenkrat ostajajo brez televizijskega posla.
Sanja Grohar in Mark Žitnik bosta v nedeljo zvečer skupaj nastopila v oddaji Zvezde pojejo, na prvem programu TV Slovenija.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Mark Žitnik Zorana Jankovića Mija Janković Sanja Grohar Mark Popovič Nadija Bičkova,

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Žitnik ukinil oddajo Bonboniera