objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Nedelja, 27. april 2008 ob 07:56

Poslanec Cvikl končno javno priznal intimno zvezo z Jerco Legan!
Čigavo bo stanovanje zakoncev Cvikl, vredno 530.000 evrov?
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Točno po štirih mesecih, odkar smo tik pred lanskimi božičnimi prazniki na našem portalu ekskluzivno obelodanili, da sta poročeni poslanec Socialnih demokratov Milan M. Cvikl in nekdanja manekenka, bivša televizijska voditeljica ter magistra antropologije Jerca Legan ljubimca, je parček naše navedbe tudi končno javno priznal. Skupaj sta prišla na torkov sprejem ob dnevu državnosti Južnoafriške republike, katerega gostitelja sta bila veleposlanik Južne Afrike Leslie Mabangambi Gumbi in južnoafriški častni konzul v Sloveniji, predsednik uprave Kompasa, Janez Pergar. Leganova, ki dela kot pomočnica direktorja Kranjske investicijske družbe (podjetje je v lasti enega od najbogatejših Slovencev Jožeta Anderliča), se je na sprejemu predstavljala kot poslančeva spremljevalka, navzoči fotografi pa so lahko zabeležili prve "uradne" fotografije novega para.
Spomnimo: Jerca Legan je njuno intimno zvezo doslej večkrat zanikala in trdila, da sta samo prijatelja, Cvikl pa svojega zasebnega življenja ni hotel komentirati.

Še vedno pa je v skrivnost zavita ločitev zakoncev Manice in Milana Cvikla, ki sta se konec decembra z roko v roki sprehajala po središču Ljubljane, poslanec pa je znancem govoril, kaj mu "delajo mediji". Po naših informacijah naj bi najtrši oreh ločitvenega postopka predstavljalo njuno stanovanje na Čebelarski ulici (kamor bi se menda rada preselila Leganova), uradno ocenjeno na zavidljivih 530.000 evrov. Gre za drugo najdražjo nepremičnino v lasti kakšnega slovenskega politika; ob predpostavki, da predsednica LDS Katarina Kresal ni solastnica superluksuznega stanovanja v kompleksu Trnovskih sedem (zagotovo je vredno več kot milijon evrov), saj je napisano na njenega partnerja, odvetnika Mira Senico. Najdražje stanovanje slovenskega političnega vrha, ki je ocenjeno na 600.000 evrov, ima v lasti minister za finance in predsednik Nove Slovenije Andrej Bajuk.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Milan M. Cvikl Jerca Legan Leslie Mabangambi Gumbi Janez Pergar Jožeta Anderliča Manice Katarina Kresal Mira Senico Andrej Bajuk

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Poslanec Cvikl končno javno priznal intimno zvezo z Jerco Legan!