objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Četrtek, 1. maj 2008 ob 07:06

Nuša Derenda: Danes vračam se s Prestižem, potem pa v zidanico!
V ljubljanskem Monsu je predstavila novo ploščo Prestiž in pokazala video Danes vračam se
2008 Pozareport

Odpri galerijo

V ljubljanskem hotelu Mons je Nuša Derenda, ena naših najboljših pevk, predstavila svojo novo ploščo in premierno prikazala videospot za pesem Danes vračam se. Nova zgoščenka, ki je v njeni uspešni karieri že peta po vrsti, se imenuje Prestiž, na njej pa lahko slišite tudi istoimensko pesem. Pesem Prestiž je nastala za promocijo kolekcije spodnjega perila Lisca. Program je odlično povezovala prekaljena voditeljica Bernarda Žarn, ki ji je razigrana pevka zaupala, da je krivec za nastanek zgoščenke Aleš Vovk - Raay, ki je povedal: "Sodelovanje z Nušo je bila moja večna želja." Poleg Raaya so pri nastajanju zgoščenke sodelovali še mnogi drugi glasbeniki, med njimi tudi Omar Naber in Manca Špik, ki je pela spremljevalne vokale.
Videospot je Nuša posnela v ljubljanski Festivalni dvorani v sodelovanju z ekipo Iluzija, taktirko nad režijo pa je držala Mateja Tomažinčič. V ponedeljek se je poleg skoraj celotne pevske srenje predstavitve nove zgoščenke udeležil tudi minister za gospodarstvo Andrej Vizjak z ženo Slavico (Vizjaka sta iz Brežic in tako rekoč soseda Nuše Derenda) ter nekdanja ljubljanska županja Viktorija Potočnik, direktorica Festivalne dvorane. Vsi navzoči so se strinjali, da je Nuša zagotovo izvrstna pevka, ter dodali, da je njen videz boljši in bolj ženstven kot kadarkoli prej. Nuša je po prikazu videospota zapela tudi štiri pesmi ter s svojim nastopom popolnoma razvnela publiko, najbolj pa so jo seveda spodbujali njeni pevski kolegi. Vesela, da je predstavitev zgoščenke tako dobro uspela, nam je zaupala, da bo prihajajoče dneve preživela kar v zidanici.
#g#
#ee#
#pp#

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
nuša derenda Bernarda Žarn Aleš Vovk - Raay omar naber Manca Špik Mateja Tomažinčič Andrej Vizjak Slavico Viktorija Potočnik,

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Nuša Derenda: Danes vračam se s Prestižem, potem pa v zidanico!