objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 13. maj 2008 ob 19:47

Školča zapustili celo ljubljanski Srbi
Vodja poslanske skupine LDS Jožef Školč brez večjih možnosti za ponovno izvolitev v državni zbor
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Vodja poslanske skupine LDS Jožef Školč nima velikih možnosti za ponovno izvolitev v državni zbor, še posebej, če bo na jesenskih volitvah kandidiral v svojem dosedanjem volilnem okraju v Ljubljani, to je Fužinah in Štepanjskem naselju. Glede na ankete javnega mnenja, bodo liberalni demokrati v prestolnici dobili največ dva poslanca; to bosta zagotovo predsednica LDS Katarina Kresal, za drug poslanski stolček pa naj bi se spopadla nekdanji dolgoletni vodja poslanske skupine LDS Tone Anderlič, ki tradicionalno kandidira v Šiški, in bodoči novi predsednik ljubljanske LDS, bivši predsednik ljubljanskega okrožnega sodišča Aleš Zalar. Naši viri trdijo, da naj bi se nekateri znotraj LDS želeli na ta način celo znebiti Jožefa Školča.

Poleg tega se je Školč resno zameril parohu srbske pravoslavne cerkve Peranu Boškoviću, zaradi svoje razprave v državnem zboru, ko se je odločalo o priznanju neodvisnosti Kosova. Bošković in Školč sta bila doslej celo nekakšna prijatelja, ljubljanski volilci srbske narodnosti pa so bili pomemben del volilnega bazena, ki je Školču tako rekoč zagotavljal poslanski stolček. Zdaj pa je zaradi Školčeve razprave počilo in Bošković naj bi že odklonil volilno podporo Jožefu Školču; po naših informacijah naj bi Peran Bošković na volitvah diskretno podprl kandidate Golobičeve politične stranke Zares.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Jožef Školč Katarina Kresal Tone Anderlič Aleš Zalar Peranu Boškoviću Golobičeve

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Školča zapustili celo ljubljanski Srbi