objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Nedelja, 18. maj 2008 ob 07:00

Doberdanovci bodo Damjana Murka julija v Dubaju dobesedno scvrli
Turistična agencija Dober Dan naivna mladoporočenca julija pošilja v Dubaj
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Razvpita mladoporočenca Maja in Damjan Murko se na medene tedne odpravljata v Dubaj. Kdaj točno odpotujeta, koliko časa bodo trajale njune počitnice in kje v Dubaju bosta stanovala, še ni znano, vse pa jima urejajo in pripravljajo v celjski turistični agenciji Dober Dan, ki jo najdemo med sponzorji njune poroke. Potovanje je plačano, res pa je, da potrebujeva še nekaj denarja, je Damjan Murko priznal v sredini oddaji o njuni poroki leta na TV Paprika (mimogrede, oddajo je vodil prvi človek Paprike Mark Žitnik, za katerega se je izkazalo, da posnetkov poroke pred oddajo sploh še ni videl, tehnološko pa je oddaja spominjala na sedemdeseta leta prejšnjega stoletja, čeprav je Žitnik naokoli razlagal, da z oddajo zamuja, ker naj bi šlo za izjemno zahtevno montažo; toda montaže v oddaji sploh ni bilo), hkrati pa je povedal, da v Dubaj potujeta konec julija?!
Uboga mladoporočenca, v agenciji Dober Dan so ju očitno dobro potegnili za nos! Julija in avgusta so namreč dnevne in nočne temperature tako strahovito visoke, da turistov, razen nekaj avanturistov,  praktično ni. Ponoči, denimo, je v povprečju 30 stopinj, podnevi pa 48 stopinj – v senci. Boljši hoteli vodo v bazenih umetno hladijo, za plavanje in potapljanje v morju pa je tako rekoč prevroče. Poleti se v Dubaju še najlažje preživi na pokritem umetnem smučišču, ki so ga za bajne denarje zgradili sredi Dubai Cityja. Res pa je, da so zaradi peklenske vročine julija in avgusta cene dubajskih hotelov precej nižje od cen v glavni sezoni, kar so zvito izkoristili menedžerji agencije Dober Dan in očitno naivnima mladoporočencema Murko pompozno ponudili takšen aranžma. Agenciji Dober Dan se je račun torej zagotovo izšel: poceni potovanje za veliko medijske reklame.

Kaj pa Damjan Murko; hudo, saj ga bodo, tako bledega v obraz kot je, pod vročim julijskim arabskim soncem dobesedno scvrli ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Maja Damjan Murko Mark Žitnik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Doberdanovci bodo Damjana Murka julija v Dubaju dobesedno scvrli