objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Ponedeljek, 19. maj 2008 ob 11:35

Tomaž Ambrož vs. Plesna zveza Slovenije je 1:0! 2x video
Maturantska parada za Guinnessov rekord: letos niso plesali samo maturanti, ampak vsi, ki so si to želeli
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Letos niso plesali samo maturanti, ampak vsi, ki so to želeli. Prav tako kot lani, pa sta se ob istem času, a na različnih prizoriščih, odvijali dve maturantski paradi. Ena pod blagovno znamko Urška, z očetom vseh dosedanjih Parad, ki imajo svojo zgodovino v letu 2001, Tomažem Ambrožem, druga pod blagovno znamko Quadrilla Dance Festival in ekipo okoli Plesne zveze Slovenije z že znanimi akterji Rudijem Kocbekom in Zoranom Kljunom. Prvi so plesali za Guinnessov rekord in ga, s številko 26.924, tudi dosegli. Uradno bo rekord morala potrditi še londonska pisarna, po ogledu vseh video posnetkov in zapisnika po končani prireditvi. Tomaž Ambrož je v petek, točno opoldne, veliki tovornjak začasno spremenil v oder in na njem zbral kar nekaj slovenske politične elite. Plešoče so čustveno nagovorili: predsednik države Danilo Türk, predsednik Socialnih demokratov Borut Pahor, župan Ljubljane Zoran Janković in varuhinja človekovih pravic Zdenka Čebašek Travnik. Še posebej župan Jankovič je kar težko skrival vznesenost ob pogledu na množico, ki se je zbrala na Slovenski cesti v Ljubljani. Ljubljanskim plesalcem so se pridružili še plesalci na petindvajsetih lokacijah po Sloveniji in Evropi.

Tandem Kljun & Kocbek je zbral plesalce samo v Sloveniji, imata pa zagotovo še dovolj energije, da po zaključku plesnega rajanja, ponovno pomahata s kakšno sodno prijavo. Sicer pa se, od znanih predstavnikov politike, lahko pohvalita le z obiskom ministra za šolstvo in šport Milana Zvera, ki je nagovoril plesalce v Piranu. Tomaž Ambrož je v izjavi za naš portal povedal, da je Plesna Zveza Slovenije zastarela organizacija, ki ima samo še kakšne tri mesece življenja, saj jo bo odplaknil nov čas, ki prihaja.
#1x#
#2x#
Letošnja Maturantska parada v Ljubljani je samo uvod v plesni karneval pod naslovom ZMAJajmo Ljubljano na Slovenski cesti, ki bo od Šubičeve do Figovca ves dan zaprta za promet. Zato, če si želite zaplesati, nikar ne oklevajte, saj boste tako veliko plesišče lahko ponovno doživeli šele prihodnje leto, v petek, 15. maja točno opoldne, ko Plesna šola Urška napoveduje še več plesa.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
omažem Ambrožem Rudijem Kocbekom Zoranom Kljunom Danilo Türk Borut Pahor zoran janković Zdenka Čebašek Travnik Milana Zvera

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Tomaž Ambrož vs. Plesna zveza Slovenije je 1:0! 2x video