objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Petek, 23. maj 2008 ob 04:30

Rebeka je med petjem hudo fušala, na odru pa ni bila dovolj seksulja
Beograjski nastop Rebeke Dremelj je bil eden najslabših scenskih nastopov slovenskih predstavnikov na Evrosongu
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Kljub velikanskemu pompu, ki ga je Rebeka Dremelj zganjala po Beogradu in medijih, se ji ni uspelo uvrstiti v sobotni finale Evrosonga 2008. In bodimo realni, njen torkov nastop na odru Beograjske Arene je bil daleč od tega, kar zdaj iz vljudnosti in solidarnosti razlagajo nekateri njeni glasbeni kolegi, denimo Alenka Gotar, Anžej Dežan in Omar Naber. Češ, energična Rebeka naj bi se odlično odrezala. Ni res, Rebeka je imela vidno tremo, med petjem je začetniško fušala, na odru presenetljivo ni delovala kot seksulja, poleg tega je zafurala koreografijo, potem ko je zaradi ženske ljubosumnosti z odra nagnala plesalko in nekdanjo televizijsko voditeljico Azro Selimanović. Z drugimi besedami, modna ikona Jožica Brodarič ima še kako prav, ko trdi, da je bil nastop Rebeke Dremelj eden najslabših scenskih nastopov slovenskih predstavnikov na Evrosongu v zadnjih letih.

Zakaj je Rebeko Dremelj, ki navzven tako rekoč poka od samozavesti, v Beogradu sesula trema, ve samo ona sama. Da je med petjem fušala, pa sploh ni tako presenetljivo. Konec koncev Rebeka Dremelj nikoli ni veljala za pevko velikega formata v živo, v slogu Alenke Godec ali Nuše Derenda. Za nameček je pisec glasbe Josip Miani Pipi po Emi na novo priredil pesem Vrag naj vzame. S pripravo obleke, scene in koreografije pa se je zalomilo že takoj na začetku. Sloviti Alan Hranitelj je hitro izpadel iz igre, menda zato, ker je bil predrag, pa ga RTV Slovenija ni hotela plačati (njegova obleka naj bi samo za Rebeko Dremelj stala 5 tisoč evrov, plus material, poleg tega je bilo treba obleči še plesalce in spremljevalne vokalistke), po drugi strani pa naj bi ga Rebeka silila, naj ji na brzino nekaj naredi, kar mu kot umetniku ni dišalo. Sicer pa ima Alan Hranitelj čisto dovolj dela s kostumografijo za kanadsko plesno skupino Cirque du Soleil, ki bo prihodnje leto premierno nastopila na Kitajskem. Nato je vskočila Urša Drofenik, ki je bila pripravljena obleke sešiti med prvomajskimi prazniki, in to za petkrat nižjo ceno. Mimogrede, Drofenikova, ki sama sebi menda ljubkovalno pravi slovenska Donatella Versace, dela že vse, od oblek za birme, maturantske plese, poročnih oblek in očitno Evrosonga. Očitno ji manjkajo samo še pravniške in duhovniške kute. Verjetno največjo napako pa je Rebeka Dremelj naredila z eliminacijo Azre Selimanović, plesalke, ki je skupaj s svojim intimnim spremljevalcem, koreografom in plesalcem Željkom Božičem, ob Rebeki plesala na odru Eme, kjer je Rebeka slavila zmago. Azre naj bi se Rebeka znebila zato, ker na odru Beograjske Arene poleg sebe ni želela nobene seksi ženske, da ne bi ljudje slučajno pogledovali proti plesalki, namesto proti njej. Kako je stornacija Azre Selimanović psihično vplivala na pripravo koreografije Želja Božiča, pa si lahko mislimo; Rebeka je odru delovala neverjetno statično, pravzaprav je bila daleč od klasične Rebeke Dremelj, kot smo jo vajeni. Frizura in obleka pa sta bili tudi evidentno premalo seksi, da bi Rebeka Dremelj na odru lahko furala imidž, kot ga sicer: pojavo pevke seksulje.
Sicer pa je bilo iz tabora, kjer so Rebeko Dremelj pripravljali na nastop, slišati, da se z Rebeko sploh ni mogoče pogovarjati. Po ogledu videoposnetka Rebekine druge vaje na You Tube, pa so bili eni celo prepričani, da gre za šalo, tako slabo je bilo videti vse skupaj?!
Znova se je tudi pokazalo, da famozne stavnice v novinarskem središču ne pomenijo nič. Pred leti, na Evrosongu v Latviji, kjer je slavila Turčija, je naša blondinka in jokica Karmen Stavec novinarje očarala z globokim dekoltejem in kraljevala na stavnicah. Bila je prva, druga, najmanj tretja … Potem pa se je na odru pojavila zapeta do vratu (spet eden od izumov slovenskih stilistov, v tem primeru modnega oblikovalca Emila Rebeka) in totalno popušila; pristala je na predpredzadnjem mestu. Zato je beograjska zgodba o Rebeki Dremelj že videno.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
rebeka dremelj alenka gotar Anžej Dežan omar naber Azro Selimanović Jožica Brodarič Alenke Godec Nuše Derenda osip Miani Pipi alan hranitelj Urša Drofenik Donatella Versace Željkom Božičem Karmen Stavec Emila Rebeka

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Rebeka je med petjem hudo fušala, na odru pa ni bila dovolj seksulja