objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Četrtek, 22. maj 2008 ob 13:59

Kapetan Chelseaja jokal na Avramovi rami, njihovi navijači pa so ponoreli
Potem ko je Chelsea v Moskvi izgubil proti rdečim vragom, so zdravo pamet izgubili tudi njihovi navijači
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Po včerajšnjem finalu Lige prvakov v Moskvi, kjer so slavili rdeči vragi, ki so po enajstmetrovkah premagali nogometaše Chelseaja, se je navijačem Chelseaja tako v Moskvi kot v Londonu popolnoma utrgalo. V Londonu so se razjarjeni navijači, katerim je pogum vlivala žlahtna kapljica, odpravili na ulice v bližini Fulhamske železniške postaje. Najprej je 50 navijačev napadlo policijski avtomobil, v katerega so hoteli vdreti, nato pa se vse skupaj razvilo v katastrofalne izgrede. 50 policistov je zaman poskušalo krotiti več kot 200 besnečih navijačev, čeprav so uporabili vse dovoljene in nedovoljene prijeme. Natakar, ki je razgrajače opazoval iz lokala, je povedal: "Policisti so navijače pretepali na žive in mrtve, uporabili so tudi solzivec, vendar se ti niso vdali. Eden izmed policistov je kar s pestjo v obraz udaril neko dekle". Poškodovanih je bilo nekaj navijačev, aretirali so jih 12.

Razočarani pijanci so med policiste metali steklenice in tudi vse drugo kar jim je prišlo pod roke, napadali pa niso samo policistov, ampak tudi nič hudega sluteče mimoidoče, na koncu pa so se spravljali že drug na drugega. Seveda pa je najbolj pomembno, da v izgredih ni bil poškodovan angleški princ Harry, zagret navijač Manchester Uniteda, ki je v nekem lokalu mirno žulil svoje pivo v družbi prijateljev in dveh skrivnostnih deklet. Vroče je bilo tudi v Moskvi, kjer je skupina ruskih najstnikov napadla 50 angleških navijačev, ker naj bi ti v Ruse metali kozarce za pivo. Drugače je ruski policiji zelo dobro uspelo obvladati navijače obeh klubov, pri tem pa jim je seveda pomagal tudi močan dež in dejstvo, da so jih takoj po tekmi napokali na letala in jih še pijane dostavili na Otok. V moskovsko bolnišnico so sprejeli le 60-letnega Britanca, ki je doživel epileptični napad, mladeniča, ki je zaradi pijanosti enajstmetrovke gledal v bolnišnici in 28-letnika, ki je povedal: "V bolnišnici sem, ker so me navijači Manchester Uniteda poskušali zadaviti z mojim navijaškim šalom". Navijači Manchester Uniteda imajo še en razlog več za veselje, saj je Portugalec Cristiano Ronaldo po zmagi povedal: "Nikamor ne grem, ostal bom pri Manchestru. To je najsrečnejši dan v mojem življenju".

Povsem drugačno pa je bilo razpoloženje poražencev, njihov šef Avram Grant je razočarano povedal: "Kaj naj rečem? Bili smo boljši, zadeli smo dve vratnici, potem pa izgubili po enajstmetrovkah. To ni zadnjič, da je Chelsea v finalu, še se bomo vrnili". Včerajšnja tekma Lige prvakov je navrgla tudi največji zaslužek v zgodovini nogometa. Po podatkih Centra za mednarodne posle v športu je srečanje v Moskvi prineslo organizatorjem približno 260 milijonov evrov.

 


 


 


 


 


 
 
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Harry Cristiano Ronaldo Avram Grant

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kapetan Chelseaja jokal na Avramovi rami, njihovi navijači pa so ponoreli