objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Petek, 23. maj 2008 ob 05:35

Sanja Grohar postala obraz Cerrutija 1881 in odpovedala pot v LA
Spot za novo pesem Greh v pesku bo nekdanja misica snemala na Hrvaškem ali v Italiji
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdanja miss Slovenije in televizijska voditeljica Sanja Grohar je pred nekaj dnevi predstavila svojo novo pesem z naslovom Greh v pesku in napovedala vroče glasbeno poletje. Glasbo zanjo je napisal hitmejker Miha Hercog, besedilo pa Sanja sama in raper Rok Trkaj. Slednji je Sanji pomagal tudi pri pesmi Črni dež, ki jo Groharjeva pompozno najavlja za jesen. Pesem Greh v pesku naj bi kmalu dobila tudi videospot, v katerem menda ne bo manjkalo Sanjine gole kože ter intimnih scen, ki naj bi jih zaigral eden od znanih slovenskih igralcev. Kdo bo njen izbranec, pa Sanja še noče izdati. Spot naj bi posneli prihodnji mesec, morda na enem od hrvaških otokov ali v Italiji, vsekakor pa na primerni peščeni plaži.
Sanja Grohar je podpisala tudi pogodbo z blagovno znamko Cerruti 1881; postala je Cerrutijev obraz za nakit in ure, prve fotografije s to priznano blagovno znamko pa se bodo pojavile v naslednji številki slovenske izdaje revije za moške FHM. Po naših informacijah naj bi z blagovno znamko Cerruti pokasirala okoli 20.000 evrov, ki jih namerava porabiti za skorajšnji nakup dvosobnega stanovanja v Ljubljani, kamor naj bi se preselila skupaj s fantom Danijem. Zdaj namreč živita ločeno, ona v Kranju, on pa v Ljubljani. Potovanje v Los Angeles, kamor naj bi odletela že včeraj, je zaradi vseh teh poslovnih obveznosti morala prestaviti na jesen.
Sicer pa Sanja na veliko nastopa tudi na internetu, kjer ima novo uradno spletno stran www.sanja-grohar.com, dobite pa jo tudi na uradni myspace strani.
Po drugi strani pa je bila Sanja prisiljena zamenjati telefonsko številko svojega mobilnega telefona, ker jo je na prejšnji številki nadlegoval nek psihično neuravnovešen moški. Zadevo je Groharjeva že predala policiji.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sanja Grohar Miha Hercog Rok Trkaj Danijem uradni myspace strani.

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Sanja Grohar postala obraz Cerrutija 1881 in odpovedala pot v LA