objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Četrtek, 29. maj 2008 ob 03:53

Rebeka naj bi kmalu znogirala svojo menedžerko Natašo Prodan Miani
Šef razvedrilnega programa TVS Petar Radović zanika govorice, da naj bi Rebeka dobila televizijsko oddajo
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Rebeka Dremelj, ki po neuspehu v Beogradu še vedno ne neha z dajanjem bizarnih izjav (ena njenih zadnjih modrosti je bila tale, da se ne bo nikoli več prijavila na Emo, na Evrovizijo pa bo šla samo v primeru, če jo bodo povabili ...), naj bi v kratkem znogirala svojo menedžerko Natašo Prodan Miani. Naši viri trdijo, da je to samo vprašanje časa, zgodilo pa naj bi se prihodnji mesec. Menda zato, ker naj bi se Nataše naveličala, poleg tega računa, da bo v prihodnje imela ravno toliko pevskih nastopov, kolikor jih zmore obvladovati sama, brez pomoči menedžerke, ki jo je seveda treba tudi plačevati; po naših informacijah tisoč evrov na mesec. Rebeka naj bi ji tudi očitala, da se ne zna vesti, kar, resnici na ljubo, ni daleč od resnice; to vedo povedati skoraj vsi, ki so tako ali drugače imeli posla z Natašo Prodan Miani. Z Mianijevo pa bo iz Rebekinega poslovnega kroga definitivno odpadel tudi Pipi Miani, Natašin mož, ki je za Rebeko Dremelj napisal tako rekoč luzersko evrovizijsko pesem Vrag naj vzame.

Petar Radović, odgovorni urednik razvedrilnega programa TV Slovenija, pa je v posebnem pogovoru za naš portal demantiral govorice, da naj bi Rebeka jeseni dobila svojo televizijsko oddajo kot plačilo za zmago na Emi.
#1x#

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
rebeka dremelj Natašo Prodan Miani Pipi Miani Petar Radović

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Rebeka naj bi kmalu znogirala svojo menedžerko Natašo Prodan Miani