objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Nedelja, 1. junij 2008 ob 02:04

Alenka Gotar zaradi Rebeke Dremelj vložila tožbo
Operna pop diva toži revijo Nova, zaradi članka z naslovom Alenka Gotar spljuvala Rebeko
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Operna pop diva Alenka Gotar je vložila tožbo zoper tabloidno revijo Nova, trdijo naši viri. Tožbo naj bi vložila zaradi članka v zadnji številki Nove, z naslovom, Alenka Gotar spljuvala Rebeko. Diva iz Domžal za naš portal vložitve tožbe ni niti zanikala niti potrdila, zato tudi ni znano, kateri deli spornega članka naj bi Gotarjevo tako zmotili, da se je odločila za sodno pot.
Slaba volja med Alenko Gotar in Rebeko Dremelj, zmagovalkama Eme 2007 in 2008, pa naj bi po naših informacijah tlela že od Rebekine zmage na letošnji Emi. Rebeka naj bi Gotarjevi zamerila, da je po razglasitvi njene zmage, sredi studia A na RTV Slovenija, takoj skočila na oder in Rebeke ni pustila same s fotografi, ampak se je objektivom in kameram zraven nastavljala še ona.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
alenka gotar Rebeko Dremelj

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Alenka Gotar zaradi Rebeke Dremelj vložila tožbo