objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sobota, 7. junij 2008 ob 14:36

Alenka Gotar ven iz rumenih medijev, Rebeka naj počiva v hiši!
Operna pop diva iz Domžal potrdila naše pisanje o tožbi zoper revijo Nova; 2x video
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Domžalska operna pop diva Alenka Gotar je na torkovem srečanju z novinarji napovedala, da se umika iz medijev, predvsem rumenih, saj naj bi se posvetila predvsem glasbi. Tiskovno konferenco je sklicala v kamniškem avto salonu Cerar, kjer je zadovoljno prevzela sponzorski avto znamke Seat Altea XL, ob Gotarjevi pa je tudi včeraj nenehno poziral njen novi fant, hokejist Jure Stopar. Alenka Gotar je za naš portal povedala, da vsekakor ne bo več sodelovala s tabloidnima revijama Leo in Novo, zoper slednjo sta z odvetnikom Mitjo Zupanom na ljubljanskem sodišču vložila tudi tožbo, o čemer smo na našem portalu ekskluzivno že poročali. Glede razvpitega odnosa z Rebeko Dremelj pa je bolj skopo dejala, da sta se po telefonu slišali prejšnji teden in da ji želi počitek v njeni novi hiši.


#1x#
Alenka Gotar je novinarjem tudi zaupala, da bo nastopila na letošnjem Splitskem festivalu, s pesmijo Nek te voli kao ja. Glasbo je napisal Boštjan Grabnar, besedilo v hrvaškem jeziku pa je spisala sama. Ekskluzivno za naš portal je zapela tudi nekaj uvodnih taktov skladbice, za katero upa, da bo osvojila Hrvaško.
#2x#
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
alenka gotar Jure Stopar Mitjo Zupanom Rebeko Dremelj Boštjan Grabnar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Alenka Gotar ven iz rumenih medijev, Rebeka naj počiva v hiši!