objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Ponedeljek, 16. junij 2008 ob 06:20

Pričeska zloglasne Amy Winehouse se veča in veča
Škandalozna pevka je svojo odbito frizuro dvignila kar za 20 centimetrov
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Razvpita britanska pevka Amy Winehouse je šokirala množico, ko se je pred svojo hišo pojavila s 30-centimetrsko frizuro. Nova podoba njenih las je delovala nadvse neurejeno in strašljivo.

To veliko črno gmoto, ki je spominjala na sračje gnezdo, je držala skupaj le rožnata ruta, ki pa zadeve ni prav nič ni polepšala. Problematična pevka je za nestabilen videz potrebovala ogromno lasnih podaljškov in gela. Neprijazni očividci so opomnili, da je inspiracijo najbrž dobila pri Marge Simpson, ki igra mamo v risanki The Simpsons, ali pa pri angleški kraljevi straži.

Amy je znana po škandaloznih spremembah, ki že začenjajo uničevati njeno glasbeno kariero. Njeno obnašanje je postalo vse bolj in bolj nepredvidljivo, kar je posledica nemirnega in težavnega obdobja v njenem osebnem življenju.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Amy Winehouse

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

Sreda, 16. oktober 2019 ob 23:46


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...
winken

Sreda, 21. december 2016 ob 08:19


Samo živi ali tudi uživa?

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Pričeska zloglasne Amy Winehouse se veča in veča