objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Nedelja, 22. junij 2008 ob 06:19

Sanja Grohar odklonila seks za 20 tisoč evrov in se dala tetovirati
Zavrnila je ponudbo bogatega Španca, da bi pod krinko pevskega nastopa seksala na razkošni jahti
2008 Pozareport

Odpri galerijoNekdanja misica, pevka in televizijska voditeljica Sanja Grohar naj bi pred kratkim dobila in takoj zavrnila nespodobno povabilo nekega bogatega Španca (spoznala sta lani v mondenem Monte Carlu), ki ji je pod krinko zasebnega pevskega nastopa ponujal seks na razkošni jahti in bil za to pripravljen plačati 20.000 evrov. Sanja naj bi se ob tej ponudbi počutila razočarano, užaljeno in ponižano, niti za trenutek pa ni pomislila, da bi zaradi tega denarja podlegla skušnjavi.
Je pa očitno podlegla skušnjavi nove frizure in tetovaž. Postrigla se je namreč povsem na kratko, tetovirati pa se je dala celo dvakrat. Tetovaža nad zapestjem se imenuje Soul, na vratu pa Secret. Ideji zanju je dobila ob branju knjige The Secret.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sanja Grohar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Sanja Grohar odklonila seks za 20 tisoč evrov in se dala tetovirati