objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Nedelja, 22. junij 2008 ob 06:18

Pavle Rupar z dolgim nosom brez kandidature za državni zbor
Ne gre nad Bojana Šrota: Marjan Podobnik zanika, da je kandidat za predsednika SLS
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdanji poslanec in bivši tržiški župan Pavle Rupar, ki je bil konec novembra 2006 prisiljen odstopiti zaradi afere z ljubico Ksenijo Slak in neprijavljenih stanovanj, se očitno ne bo vrnil v politiko, kot je ambiciozno napovedoval pred časom. Čeprav je bil na zadnjih izrednih volitvah v izvršilni odbor SDS gladko izvoljen, in to celo z največ glasovi, jeseni zagotovo ne bo kandidiral za poslanca v državnem zboru, kar je bila sicer njegova velika želja. Tako naj bi odločil predsednik vlade in SDS Janez Janša, ki ga je Rupar – očitno iz jeze in obupa - provociral v zadnji številki tednika Reporter; namignil je namreč, da bo kandidiral samo, če ga bo Janša to osebno prosil. Zloglasni Rupar, za katerega se je še pred nekaj meseci veljalo, da je nesporen kandidat, naj bi z liste poslanskih kandidatov odfrčal zaradi kopice sodnih procesov, ki se vodijo zoper njega in mečejo slabo luč na SDS. Zdaj pa stornirani Rupar nekaterim novinarjem razlaga, da bi se rad posvetil svojemu podjetju in poslom.
Da jeseni ne bo kandidiral za poslanca in da ni kandidat za predsednika SLS, pa je medijem včeraj sam sporočil Marjan Podobnik. Edino njegovo politično angažiranje znotraj Slovenske ljudske stranke ostaja vodenje Slovenske narodne zveze pri SLS, ki si prizadeva za pravično rešitev mejnih vprašanj s Hrvaško. Marjan Podobnik tudi pravi, da je že dlje časa poslovno angažiran predvsem v tujini (po naših informacijah menda v Italiji in Nemčiji), kjer namerava delati tudi v prihodnje.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Pavle Rupar Ksenijo Slak Janez Janša marjan podobnik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Pavle Rupar z dolgim nosom brez kandidature za državni zbor