objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Nedelja, 6. julij 2008 ob 06:38

Sanja Grohar po novem na Kanalu A, menda zato, ker vleče
Vodila bo oddajo Frendi in Flirt, namesto Mateja Grma - Gustyja, ki je razočaral s katastrofalno gledanostjo
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdanja misica, pevka in voditeljica pokojne televizijske oddaje Bonboniera, Sanja Grohar, se seli na Kanal A, kjer bo vodila sobotno oddajo Frendi in Flirt, trdijo naši viri. Zamenjala bo dosedanjega voditelja Mateja Grma - Gustyja, bolj znanega kot komentatorskega pomočnika Nine Osenar v resničnostnem šovu Big Brother. Gustyja naj bi razočarano vodstvo Kanala A in Pop TV zamenjalo zaradi praktično nične gledanosti oddaje, producent Samo Žerdin pa naj bi iskal "nekoga, ki vleče"; in našli so Sanjo Grohar. Oddaja Frendi in Flirt je v stavbi Pop TV sicer znana kot projekt direktorja Pop OnLine, Vasje Zupana, sestavljena pa je iz videoposnetkov, ki jih ljudje pošiljajo na spletno stran 24ur.com. Po naših informacijah gre za tako imenovano pilotsko oziroma poskusno oddajo, ki se bo rolala čez poletje, jeseni pa se bo vodstvo Pro Plusa odločilo, ali jo ukine, zadrži na Kanalu A, ali pa odstopi na sestrsko televizijo TV Pika.
Sanja Grohar nam prestopa na Kanal A ni želela podrobneje komentirati, češ da ne sme, bolj jo je zanimalo, kje in kako smo to izvedeli.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sanja Grohar Mateja Grma - Gustyja Nine Osenar Samo Žerdin Vasje Zupana

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Sanja Grohar po novem na Kanalu A, menda zato, ker vleče