objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sobota, 5. julij 2008 ob 06:10

Blondinka Boruta Pahorja trdi: Ni res, da sva se poljubila!
Skrivnostna blondinka liderja Socialnih demokratov je njegova dolgoletna svetovalka Simona Dimic
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Tednik Demokracija je v najnovejši številki objavil krajšo novico (in to celo na zadnji strani), ki jo lahko razumemo tudi kot štart skorajšnje predvolilne kampanje v pravem ameriškem slogu. Med drugim so zapisali, da je neka njihova bralka 19. junija na Letališču Jožeta Pučnika videla predsednika Socialnih demokratov Boruta Pahorja, ki je "oblečen povsem neformalno, v kavbojke in srajco, čez rame nosil športni nahrbtnik, zapustil letališko stavbo, pred izhodom pogledal levo in desno, in ko je mislil, da ga nihče ne gleda, sklonil glavo in odhitel na desno, malo naprej od lokala. Ustavil se je pri črnem beemveju. Prisedel je v avtomobil, za volanom katerega je sedela neznana blondinka, poljubila sta se in odhitela veselim trenutkom nasproti ..." Članek, ki ga je Demokracija na veliko oglaševala tudi po radijskih postajah, namiguje na to, da naj bi Pahor varal svojo dolgoletno spremljevalko Tanjo Pečar, črnolaso ljubljansko odvetnico, s katero živita v izvenzakonski skupnosti.
V dokaj korektnem opisu dogodka pa manjkata dva pomembna detajla. Odgovor na to, kdo je njegova blondinka, tako se namreč glasi naslov članka, in dejstvo, da se (menda) nista poljubila. Pahorjeva blondinka, ki ga je s črnim BMW 1 čakala na letališču, ko je prihajal iz Bruslja, je Simona Dimic, že osem let zaposlena kot Pahorjeva svetovalka. Nekdanja uslužbenka slovenskega protokola se je Pahorju pridružila, ko je začenjal mandat predsednika državnega zbora in se kasneje, ko je bil Pahor izvoljen za evropskega poslanca, zaposlila kot njegova svetovalka v Sloveniji, plačana pa je iz proračuna Evropskega parlamenta. Medijsko je zaslovela februarja 2005, ko je skupaj s Pahorjem skoraj zgorela v njegovem avtomobilu pred predorom Dekani, ko sta se vračala iz predkongresne tribune v Portorožu. Simona Dimic ima otroka, približno toliko starega kot ga imata Pahor in Pečarjeva, ni članica Socialnih demokratov, čeprav znotraj strankine strukture, ker je Pahorjeva zaupnica, velja za izjemno vplivno. Morda celo za najvplivnejšo damo med Socialnimi demokrati; v primeru, da Pahor zmaga na volitvah in postane predsednik vlade, bi Simona Dimic najverjetneje prevzela mesto šefice njegovega kabineta. S Pahorjem običajno hodi na strankina zborovanja, praviloma vedno pa ga tudi pelje na letališče, ko Pahor potuje na zasedanja Evropskega parlamenta, in počaka, ko Pahor prileti nazaj. Črni beemve si je kupila pred nekaj meseci in za nekoliko rabljenega odštela 23.000 evrov. Za naš portal je Simona Dimic zanikala, da naj bi se s Pahorjem na letališču poljubila, češ, to se res ni zgodilo še nikoli.
Pahor pa je na včerajšnji tiskovni konferenci s tem v zvezi povedal, da ne kandidira za papeža, ampak za politično funkcijo, za poslanca v državnem zboru in predsednika vlade. Je pa zanimivo, da mu nihče od prisotnih novinarjev ni postavil – v tistem trenutku – najbolj logičnega vprašanja na svetu, kdo je njegova blondinka?
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Boruta Pahorja Tanjo Pečar simona dimic

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

Sreda, 16. oktober 2019 ob 23:46


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...
winken

Sreda, 21. december 2016 ob 08:19


Samo živi ali tudi uživa?

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Blondinka Boruta Pahorja trdi: Ni res, da sva se poljubila!