objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Torek, 8. julij 2008 ob 07:06

To ni Pop TV: Hajdarpašići so Gabra sredi Tromostovja vrgli na cesto
Enormne cene, obupno osebje, šefica Darja preklinja pred gosti, ljubljanska smetana pa lokal bojkotira
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Najbolj slavni bar menedžer v Sloveniji je ostal brez posla. V torek dopoldne je namreč po naših informacijah dobil odpoved Gaber Žgavc, ki ga dobro poznamo iz televizijskega resničnostnega šova Bar I in Bar II na Pop TV. Žgavc je delal v ljubljanski Kavarni Tromostovje, katero vodita zakonca Darja in Husnija Hajdarpašić, sicer lastnika podjetja za prodajo zelenjave Seam d.o.o..
Kavarno Tromostovje sta Hajdarpašića odprla junija lani, potem ko sta zmagala na razvpitem razpisu in dobila koncesijo mestne občine, za katero sta plačala fantastičnih 1,3 milijona evrov. To je največja koncesija doslej, ki jo je ponudil in plačal katerikoli najemnik lokala na območju Ljubljane; pri čemer poznavalci razmer že od vsega začetka ponavljajo, da je ta denar s poslovanjem lokala praktično nemogoče dobiti nazaj in da so v ozadju vsega tega zagotovo kakšni drugi posli. Na otvoritev lokala sta prišla tudi ljubljanski župan Zoran Janković in podžupan Jani Möderndorfer, zapela je pop diva Alenka Gotar, zaigrali so Mambo Kings, bivši lastnik lokala na kultnem Tromostovju (lokal se je najprej imenoval Konjski rep, potem pa Pločnik) Igor Andjelić pa se je užaljen umaknil v še en svoj lokal v stari Ljubljani – Minimal. Mimogrede, Andjelić je veljal za dobrega znanca nekdanje ljubljanske županje Vike Potočnik, Janković pa se je očitno raje odločil za zakonca Hajdarpašić. Senco na otvoritev lokala je vrgla tudi ne povsem pojasnjena smrt (uradno je šlo za samomor) ene izmed delavk na črno v podjetju Seam, ki se je zgodila praktično nekaj dni pred otvoritvijo, zadevo pa smo razkrili prav na našem portalu. Kavarna Tromostovje zdaj slovi po enormno visokih cenah, izjemno slabemu osebju (šefica Darja jih glasno nadira kar pred gosti in zraven debelo preklinja), ljubljanska smetana pa naj bi lokal tako rekoč bojkotirala.
In kaj bo zdaj počel Gaber Žgavc? Poznavalci razmer predvidevajo, da se bo kmalu začel ponujati novim najemnikom zloglasnega kluba Global nad veleblagovnico Nama, Jonasu Petku in drugim iz podjetja Industrija zabave d.o.o., ki so po naših informacijah ključe Globala prejeli že ta teden, otvoritev prenovljenega lokala (zdaj ga delovno imenujejo Sky, novo ime pa jim išče ljubljanska kreativna agencija Armada) pa predvidevajo jeseni.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Gaber Žgavc Darja Husnija Hajdarpašić zoran janković Jani Möderndorfer alenka gotar Igor Andjelić Vike Potočnik Jonasu Petku

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

Sreda, 16. oktober 2019 ob 23:46


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...
winken

Sreda, 21. december 2016 ob 08:19


Samo živi ali tudi uživa?

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

To ni Pop TV: Hajdarpašići so Gabra sredi Tromostovja vrgli na cesto