objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Torek, 8. julij 2008 ob 07:06

To ni Pop TV: Hajdarpašići so Gabra sredi Tromostovja vrgli na cesto
Enormne cene, obupno osebje, šefica Darja preklinja pred gosti, ljubljanska smetana pa lokal bojkotira
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Najbolj slavni bar menedžer v Sloveniji je ostal brez posla. V torek dopoldne je namreč po naših informacijah dobil odpoved Gaber Žgavc, ki ga dobro poznamo iz televizijskega resničnostnega šova Bar I in Bar II na Pop TV. Žgavc je delal v ljubljanski Kavarni Tromostovje, katero vodita zakonca Darja in Husnija Hajdarpašić, sicer lastnika podjetja za prodajo zelenjave Seam d.o.o..
Kavarno Tromostovje sta Hajdarpašića odprla junija lani, potem ko sta zmagala na razvpitem razpisu in dobila koncesijo mestne občine, za katero sta plačala fantastičnih 1,3 milijona evrov. To je največja koncesija doslej, ki jo je ponudil in plačal katerikoli najemnik lokala na območju Ljubljane; pri čemer poznavalci razmer že od vsega začetka ponavljajo, da je ta denar s poslovanjem lokala praktično nemogoče dobiti nazaj in da so v ozadju vsega tega zagotovo kakšni drugi posli. Na otvoritev lokala sta prišla tudi ljubljanski župan Zoran Janković in podžupan Jani Möderndorfer, zapela je pop diva Alenka Gotar, zaigrali so Mambo Kings, bivši lastnik lokala na kultnem Tromostovju (lokal se je najprej imenoval Konjski rep, potem pa Pločnik) Igor Andjelić pa se je užaljen umaknil v še en svoj lokal v stari Ljubljani – Minimal. Mimogrede, Andjelić je veljal za dobrega znanca nekdanje ljubljanske županje Vike Potočnik, Janković pa se je očitno raje odločil za zakonca Hajdarpašić. Senco na otvoritev lokala je vrgla tudi ne povsem pojasnjena smrt (uradno je šlo za samomor) ene izmed delavk na črno v podjetju Seam, ki se je zgodila praktično nekaj dni pred otvoritvijo, zadevo pa smo razkrili prav na našem portalu. Kavarna Tromostovje zdaj slovi po enormno visokih cenah, izjemno slabemu osebju (šefica Darja jih glasno nadira kar pred gosti in zraven debelo preklinja), ljubljanska smetana pa naj bi lokal tako rekoč bojkotirala.
In kaj bo zdaj počel Gaber Žgavc? Poznavalci razmer predvidevajo, da se bo kmalu začel ponujati novim najemnikom zloglasnega kluba Global nad veleblagovnico Nama, Jonasu Petku in drugim iz podjetja Industrija zabave d.o.o., ki so po naših informacijah ključe Globala prejeli že ta teden, otvoritev prenovljenega lokala (zdaj ga delovno imenujejo Sky, novo ime pa jim išče ljubljanska kreativna agencija Armada) pa predvidevajo jeseni.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Gaber Žgavc Darja Husnija Hajdarpašić zoran janković Jani Möderndorfer alenka gotar Igor Andjelić Vike Potočnik Jonasu Petku

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

To ni Pop TV: Hajdarpašići so Gabra sredi Tromostovja vrgli na cesto