objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Nedelja, 20. julij 2008 ob 05:53

You Tube: Sašo Peče kot Hitlerjev Joseph Goebbels?!
Na slavnem spletnem portalu šefa stranke Lipa primerjajo celo z nacističnim ministrom za propagando
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Predsednik Lipe Sašo Peče je v petek napovedal odstop z mesta podpredsednika državnega zbora, če se mu predsednik DZ France Cukjati javno ne opraviči, zaradi načina vodenja četrtkove izredne seje. Peče je novinarjem med drugim tudi dejal, da naj bi si predsednik vlade Janez Janša v zadnjih dveh letih "v popolnosti podredil delo državnega zbora".
Na globalnem spletnem portalu You Tube pa se je medtem pojavil zmontiran videoposnetek, ki Pečeta primerja s Hitlerjevim ministrom za propagando, zloglasnim Josephom Goebbelsom. Video poslanca Pečeta obtožuje tudi političnega paktiranja z vodstvom Pivovarne Laško.
Kot je znano, se je tako imenovana umazana predvolilna kampanja pred jesenskimi parlamentarnimi volitvami na You Tube začela z nedavnim videoposnetkom predsednika Socialnih demokratov Boruta Pahorja.
Videoposnetek Goebbelsa/Pečeta si lahko ogledate tukaj!
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sašo Peče france cukjati Janez Janša Hitlerjevim Josephom Goebbelsom Boruta Pahorja

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

You Tube: Sašo Peče kot Hitlerjev Joseph Goebbels?!