objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Torek, 22. julij 2008 ob 05:57

Sanja Grohar se je Kanalu A prodala za mizernih 100 evrov!
Lepotička pa trdi: To niti slučajno ne drži ... s Kanalom A smo se odlično pogodili, znesek je poslovna skrivnost
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdanja misica, pevka in občasna televizijska voditeljica Sanja Grohar je z vodstvom Kanala A in Pop TV podpisala skoraj poniževalno pogodbo, s katero bo za vodenje ene oddaje TV Tuba pokasirala mizernih 100 evrov, trdijo naši viri. Uradno pa na Kanalu A in Groharjeva določil pogodbe ne smeta komentirati. Z nizko vsoto, nevredno zvezdnice nivoja Sanje Grohar, ki naj bi jo odšteli Groharjevi, se namreč naokoli hvali glavni producent zabavnih oddaj na Kanalu A in Pop TV Samo Žerdin, ki je v neki ožji družbi tudi povedal, da je Groharca na Pop TV pridrvela v pičlih v dvajsetih minutah, potem ko so ji po telefonu povedali, da bi se radi pogovorili o morebitnem vodenju oddaje. Če Žerdinove številke držijo, je Sanja Grohar na Kanalu A precej slabše plačana od takrat, ko je na TV Paprika vodila oddajo Bonboniera. Za štiri sobotne oddaje TV Tuba namreč dobi 400 evrov, medtem ko je na TV Paprika po naših informacijah mesečno zaslužila 1000 evrov. V stavbi Kanala A in Pop TV se tudi govori, da bodo oddajo TV Tuba (Frendi&flirt) jeseni umaknili iz programa, saj naj bi bila - zaradi obupno slabe gledanosti - primerna samo za polnjene poletne televizijske sheme.


Saša Lendero, ki v okviru agencije Lendero & co. trži tudi Sanjo Grohar, pa je za naš portal zanikala, da bi posredovala pri dogovarjanju med Kanalom A in njeno varovanko Sanjo Grohar. Nizka vsota, ki naj bi jo iztržila Groharjeva, je očitno presenetila tudi podjetno Sašo Lendero.
Ponudbo za vodenje TV Tuba je po naših informacijah sicer najprej odklonila Nana Zeneli, čeprav naj bi ji Samo Žerdin za vodenje ponujal 200 evrov na oddajo. Zenelijevi se je to menda zdelo premalo; no, Groharjeva je pristala celo na enkrat manjšo vsoto, čeprav nekateri naši sogovorniki dopuščajo možnost, da bo na koncu toliko pokasirala tudi Sanja.
Je pa zanimivo, da je Groharjeva v intervjuju za portal 24ur.com, takoj po podpisu pogodbe, izjavila, da je za začetek njene estradne kariere najbolj zaslužen prav naš urednik fotografije Jani Božič, ki naj bi jo pregovoril, da se je prijavila na lepotno tekmovanje za miss Belvi, kjer je tudi zmagala. Božič se je nad njenimi izjavami hudo začudil, ker z njo in miss Belvi nikoli ni imel nič, zato jo je poklical po telefonu in vprašal, kaj se gre. Kmalu pa je izkazalo, da Groharjeva niti sama ni točno vedela, kaj je blebetala med intervjujem; Božiča je namreč furjasto zamenjala z Janijem Pavcem, frontmenom glasbene skupine Atomik Harmonik.
Po objavi članka pa se nam je pisno oglasila Sanja Grohar, ki trdi, da to niti slučajno ne drži. Groharjeva je v posebni izjavi zapisala, da "smo se s Kanalom A super pogodili in je izredno zadovoljna. Glede zneska honorarja pa nihče ne bi mogel tega vedeti ter komentirati, saj je poslovna skrivnost".
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sanja Grohar Samo Žerdin saša lendero Nana Zeneli jani božič anijem Pavcem

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Sanja Grohar se je Kanalu A prodala za mizernih 100 evrov!