objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Ponedeljek, 21. julij 2008 ob 05:36

Vox populi: Pahor filigransko pred Janšo
Napeto je: po javnomnenjski raziskavi agencije Ninamedia je razlika med SD (ki vodi) in SDS minimalna
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Rezultati zadnje javnomnenjske raziskava Vox populi, ki jo za Pop TV in časopis Dnevnik opravlja agencija Ninamedia, kažejo, da je razlika med SD in SDS še vedno "filigranska": Pahorjeve Socialne demokrate bi volilo 21,6 odstotka, Janševo SDS pa 20,9 odstotka vprašanih. Na tretje mesto se je uvrstila Golobičeva stranka Zares s 6,8 odstotka, sledijo Jelinčičeva SNS (5,6 odstotka), LDS Katarine Kresal (5,4 odstotka), Erjavčev DeSUS (3,6 odstotka), Bajukova NSi (1,2 odstotka), Pečetova Lipa (en odstotek) in Šrotova SLS (0,9 odstotka). Primerjava s prejšnjim mesecem pokaže, da sta poleg Lipe in SNS rezultat izboljšali le vodilni SD in SDS.
Podpora vladi ostaja enaka kot prejšnji mesec, in sicer 42 odstotkov, 45,6 odstotkov vprašanih pa pravi, da je vlada neuspešna, kar je pet odstotkov manj kot pred mesecem dni.
Na lestvici politikov kljub nižji oceni še vedno močno vodi predsednik republike Danilo Türk, drugi je evropski komisar Janez Potočnik, tretji minister za javno upravo Gregor Virant, za njim predsednik SD Borut Pahor, ljubljanski župan Zoran Janković, predsednik Zaresa Gregor Golobič in poslanec Zaresa Matej Lahovnik. Sledijo šolski minister Milan Zver, obrambni minister Karl Erjavec, predsednik DZ France Cukjati, evropski poslanec Lojze Peterle in premier Janez Janša.
Na trinajstem mestu je poslanec SD Miran Potrč, potem predsednica LDS Katarina Kresal, poslanka Lipe Barbara Žgajner Tavš, evropski poslanec Jelko Kacin in predsednik SNS Zmago Jelinčič Plemeniti. Na repu dvajseterice pa so poslanec LDS Jožef Školč ter poslanca SD Tone Rop in Milan M. Cvikl. Janša in Cukjati sta sicer edina, ki jima je v zadnjem mesecu priljubljenost zrasla.
Javnomnenjsko raziskavo je julija opravila agencija Ninamedia na vzorcu 1000 anketirancev.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Bajukova Pečetova Šrotova Danilo Türk Janez Potočnik Gregor Virant Borut Pahor zoran janković Gregor Golobič matej lahovnik milan zver karl erjavec france cukjati lojze peterle Janez Janša miran potrč Katarina Kresal Barbara Žgajner Tavš Jelko Kacin Zmago Jelinčič Plemeniti Jožef Školč Tone Rop Milan M. Cvikl

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

Sreda, 16. oktober 2019 ob 23:46


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...
winken

Sreda, 21. december 2016 ob 08:19


Samo živi ali tudi uživa?

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Vox populi: Pahor filigransko pred Janšo