objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 31. december 2008 ob 07:30

Top 10 na Pozareport.si: Laščani Školčevi ženi plačali 70.000 evrov
Objavljamo 10 najbolj branih člankov na našem portalu v letu 2008
2008 Pozareport

Odpri galerijo

V sredo zvečer so v Wellnes centru Laško odprli nov hotel kategorije štirih zvezdic, vključno s Spa centrom, investicija pa znaša 24 milijonov evrov. Družba Thermana je projekt financirala z dokapitalizacijo in dolgoročnimi krediti, žal pa so ostali brez načrtovanega denarja iz evropskih skladov.
Gostom v hotelu, ki so ga danes že začeli polniti prvi italijanski ljubitelji termalne vode, najbolj pade v oči ogromen lestenec nad recepcijo in stopniščem, ki povezuje pritličje in prvo nadstropje hotela. Lestenec iz stekla je naredila oblikovalka Tanja Pak, žena vodje poslanske skupine LDS Jožefa Školča, ki je bil tudi edini politik na slavnostni otvoritvi. Laščani so za lestenec Pakovi plačali zavidljivih 70.000 evrov, direktor Thermane Roman Matek pa nam je povedal, da so se znašli pred dilemo: kristali Swarovski ali slovenski izdelek in so se na koncu odločili za Pakovo. Matek je sicer prepričan, da se turizmu zaradi recesije in inflacije obetajo "čudni časi". Tanja Pak naj bi lestenec pripravljala šest mesecev, nekateri pa že pripominjajo, da ima stekleni posel na relaciji Laško–zakonca Školč tudi politično konotacijo; pri naročilu naj bi posredoval celo odvetnik Miro Senica, Školčev prijatelj in spremljevalec predsednice LDS Katarine Kresal, ki že nekaj let sodeluje s Pivovarno Laško, solastnico Thermane. Kot je znano pa so liberalni demokrati v razvpiti tajkunski vojni med predsednikom vlade Janezom Janšo in prvim človekom Pivovarne Laško Boškom Šrotom na strani slednjega.
Mimogrede, Školč in Senica sta bila v nedeljo dopoldne – precej presenetljivo – skupaj tudi na tradicionalni komemoraciji ob Ruski kapelici pod Vršičem, kamor ju je najverjetneje zvabil slovensko-ruski poslovnež Janez Škrabec.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tanja Pak Jožefa Školča Roman Matek miro senica Katarine Kresal Janezom Janšo Boškom Šrotom janez škrabec

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Top 10 na Pozareport.si: Laščani Školčevi ženi plačali 70.000 evrov