objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 26. avgust 2008 ob 08:08

Bizarno: Šrot in Krajnc na volitve pošiljata celo Playboyevo nagico!
Na skupni listi SLS in SMS bo v Mariboru za poslanko presenetljivo kandidirala tudi Miša Margan
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Bojan Šrot in Darko Krajnc, predsednika Slovenske ljudske stranke in Stranke mladih Slovenije, ki bosta na volitvah nastopila s skupno listo, sta se v Mariboru domislila bizarne kandidatke. Za poslanko SLS in SMS se bo namreč potegovala tudi nekdanja zvezdnica televizijskega resničnostnega šova Sanjska ženska in Playboyeva nagica Miša Margan. Po naših informacijah jo je med političarke pripeljal Peter Ambrožič, vodja lokalnega odbora SMS v Mariboru, na skupni listi SLS + SMS pa nastopa kot nestrankarska kandidatka, poleg tega naj bi Šrotu in Krajncu reševala problem tako imenovane ženske kvote.
Miša Margan si kruh služi kot honorarna novinarka tabloidne revije Nova, kjer običajno piše pod psevdonimom Zoja Ahlin, v svojih člankih pa najraje objavi tudi kakšno pohvalno novičko o sami sebi. Pred kratkim je javnost razburila tudi afera o golih fotografijah neke Jenny, ki je sumljivo podobna Miši Margan, toda Marganova je golo slikanje v tujini, za pornografske spletne portale, odločno demantirala. Se je pa oktobra lani razgalila za slovenski Playboy. Miša Margan s politiko nima prav nobenih izkušenj, na politike SLS pa je najverjetneje naletela ob gladovni stavki famoznega borca za južno mejo Joška Jorasa, ki ga je na stavkovnem mestu obiskala in moralno podprla skupaj z rusko-slovensko manekenko Irino Osypenko. Podpiranje Jorasa za njegove pravice ob hrvaško-slovenski meji pa je očitno ne moti pri divjem žuranju z nekaterimi znanimi Hrvati v zagrebških lokalih, kjer so jo zalotili z razvpitim hrvaškim fotografom Stephenom Lupinom.


Miša Margan bo v Mariboru kandidirala na Teznem, Radvanju in Pobrežju, kjer se bo predvidoma soočila s poslanskimi kandidaturami ministra za notranje zadeve Dragutina Mateja (njegova starša živita na Pobrežju), predsednika Lipe Saša Pečeta in liderja Liste za pravičnost in razvoj Stojana Auerja.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
bojan šrot Darko Krajnc miša margan Peter Ambrožič Joška Jorasa Irino Osypenko Stephenom Lupinom Dragutina Mateja Saša Pečeta Stojana Auerja

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Bizarno: Šrot in Krajnc na volitve pošiljata celo Playboyevo nagico!