objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sobota, 30. avgust 2008 ob 06:39

Razšla sta se zakonca Metka Tekavčič in Vlado Dimovski
Nepričakovana, skoraj šokantna ločitev enega najbolj vplivnih parov na slovenski politični sceni
2008 Pozareport

Odpri galerijo


Po zanesljivih informacijah sta se razšla Metka Tekavčič in Vlado Dimovski, eden najbolj znanih in vplivnih zakonskih parov v slovenski politiki. Tekavčičeva je dolgoletna šefica Pahorjevih Socialnih demokratov v Ljubljani, Dimovski pa predsednik konference SD, kar je, formalno gledano, druga najvišja funkcija v Pahorjevi stranki. Oba sta zaposlena kot profesorja na ljubljanski Ekonomski fakulteti, poročila pa sta se že v času študija. Mimogrede, poročna priča Vlada Dimovskega je bil nekdanji premier in poslanec SD Tone Rop, Dimovski pa je bil v Ropovi vladi minister za delo, družino in socialne zadeve.
Vidno shujšani Dimovski se je pred dvema tednoma že odselil iz njunega stanovanja v Župančičevi jami, razlog ločitve, ki je v teku, pa je Petra Mandl, razredna učiteljica na Osnovni šoli Ivana Cankarja v Mariboru, ki je čisto slučajno tudi žena Vinka Mandla ml., šefa svetniške skupine Socialnih demokratov v mariborskem mestnem svetu. Romanca med Petro Mandl in Vladom Dimovskim naj bi trajala že nekaj mesecev; in seveda ločujeta se tudi zakonca Mandl. Vinko Mandl ml., zaposlen v Perutnini Ptuj, na letošnjih parlamentarnih volitvah ne kandidira, se je pa za poslanko nameravala potegovati Petra Mandl, toda zaradi nastale nerodne situacije do njene kandidature ni prišlo. Akterji afere za nas danes žal niso bili dosegljivi.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
metka tekavčič Vlado Dimovski Pahorjevih Tone Rop Petra Mandl Vinka Mandla ml.

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Razšla sta se zakonca Metka Tekavčič in Vlado Dimovski