objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 1. september 2008 ob 10:35

Pahor po soočenju na Pop TV v bolnišnici, z diagnozo vnetja ledvic
Po šokantnem potenju in obupnem televizijskem nastopu je vročični Borut Pahor moral k zdravniku
2008 Pozareport

Odpri galerijoPredsednika Socialnih demokratov Boruta Pahorja so v petek zjutraj, nekaj ur po skoraj katastrofalnem nastopu na četrtkovem televizijskem soočenju predsednikov in predsednice parlamentarnih strank na Pop TV, odpeljali bolnišnico. Pahor se je že takoj na začetku soočenja začel šokantno potiti (to se je med oddajo samo še stopnjevalo: kljub temu, da je bil znova brez kravate, je imel srajco popolnoma mokro, pot pa je močno prodiral tudi skozi suknjič sive barve, kar je bilo vidno na ovratniku in pod pazduho), v obraz je postajal vedno bolj bled, odpovedal pa je tudi verbalno. Na koncu se mu je začel celo nerodno zapletati jezik, tako da je ob komentiranju rezultatov soočenja, ki so ga postavili na šele tretje mesto, za predsednikom vlade in SDS Janezom Janšo ter prvakom Zares Gregorjem Golobičem (Janša je kot absolutni zmagovalec soočenja med oddajo zbral skoraj toliko glasov gledalk in gledalcev kot Golobič in Pahor skupaj), v kamero izdavil, da je imel slab dan. Pahorjev osebni zdravnik Stane Čelhar iz Medico centra v Bežigrajskem dvoru je ugotovil bakterialno vnetje ledvic in ga nafilal z antibiotiki; ležanja v postelji si Pahor, ki je očitno fasal nek virus, sredi predvolilne kampanje ne more privoščiti.
Ostaja pa vprašanje, zakaj Pahor že takoj na začetku soočenja ni povedal, da ima vročino in je bolan, je pa zbral vse svoje moči, da bi lahko prišel na soočenje, kjer bo skušal dati vse od sebe. Mamicam in babicam bi se po logiki zasmilil in to bi mu prineslo celo kakšno točko več. Ali pa morda na televizijsko soočenje sploh ne bi prišel, z opravičilom, da je bolan. Toda Pahorjevi sodelavci trdijo, da Pahor sploh ni vedel, kaj se (mu) dogaja; prav tako tega niso vedeli njegovi ljudje za kamerami v studiu. Za večino televizijskih gledalcev in  komentatorjev je predsednik Socialnih demokratov potem izpadel kot največji luzer soočenja. Kolumnist Dnevnika Vlado Miheljak je zapisal, da je Pahor s svojim nastopom škodil tudi drugima dvema strankama levice, Zaresu in LDS. Mimogrede, soočenje vodilnih slovenskih politikov si je po podatkih Pop TV ogledalo 30 odstotkov gledalcev pred malimi ekrani, v starostni kategoriji od 18 do 49 let.
Silovito potenje pred kamero pa se liderju Socialnih demokratov ni zgodilo prvič. Ponovila se je namreč zgodba izpred nekaj let, ko je Pahor nastopil v oddaji Tistega lepega popoldneva na TV Slovenija, v rubriki Kislo jabolko pri Sašu Hribarju. Tudi takrat naj bi imel visoko vročino, moker pa je bil podobno kot v četrtek zvečer na Pop TV. Na petkovem večernem shodu Socialnih demokratov v Mariboru je Pahor svoj četrtkov televizijski debakel s potenjem skušal sanirati s šalo: takoj uvodoma je dejal, da bo "za zmago na volitvah prelil tudi zadnjo kapljo svojega potu!"
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Boruta Pahorja Janezom Janšo Gregorjem Golobičem Stane Čelhar Vlado Miheljak Sašu Hribarju

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Pahor po soočenju na Pop TV v bolnišnici, z diagnozo vnetja ledvic