objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 10. september 2008 ob 07:30

Hčerka izginule ljubljanske županje Danice Simšič postala miss mivke!
Mala Danica na plaži Laguna: Manja Hribar osvojila lepotni naslov miss mivke 2008
2008 Pozareport

Odpri galerijo


V sobotnem finalu lepotnega izbora za Miss mivke 2008, sredi mestne plaže Laguna v Ježici, je zmagala Manja Hribar, 22-letna študentka 4. letnika medicinske fakultete in hčerka nekdanje ljubljanske županje Danice Simšič. Bodoča kirurginja je za nagrado dobila šestmesečni najem toyote yaris (to rahlo deplasirano nagrado je prispevalo podjetje AC Lovše Domžale in Kranj), nekaj kozmetike in digitalni fotoaparat znamke Fuji. Prva spremljevalka je postala Tanja Volič iz Slovenj Gradca, druga spremljevalka pa Simona Podgorelec iz Maribora. Tekmovanje je organiziral športni novinar Pop TV in radia Hit Gašper Bolhar, v sodelovanju z agencijo Avdicija.com.

Oče Manje Hribar je bivši mož Danice Simšič Matjaž Hribar, nekdanji vodja marketinga v Kompasu, kasneje pa je delal za agencijo Pristop. Simšičeva se je po izgubljenih županskih volitvah skoraj povsem umaknila iz politike (zaposlena je v nekem britansko-slovenskem podjetju, pa tudi sicer jo je redko kje videti), čeprav je ostala mestna svetnica Socialnih demokratov. Po naših informacijah je Simšičeva želela kandidirati za poslanko, toda Borut Pahor in Metka Tekavčič, šefica ljubljanskega odbora SD, sta njene ambicije hitro zaustavila. V ljubljanskih Fužinah, tradicionalnem volilnem okolju Danice Simšič, se za poslanko na listi SD zdaj poteguje bivša novinarka Janja Klasinc.
Mimogrede, na estradni sceni pa se rola še en Simšič, Nejc Simšič, skupni novinar tabloidne rubrike Pop In v oddaji 24UR na Pop TV ter revije Nova. Nejc je nečak bivše ljubljanske županje, čeprav nimata pogostih stikov.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Manja Hribar Danice Simšič Tanja Volič Simona Podgorelec Gašper Bolhar Matjaž Hribar Borut Pahor metka tekavčič Janja Klasinc Nejc Simšič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Hčerka izginule ljubljanske županje Danice Simšič postala miss mivke!