objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 10. september 2008 ob 07:30

Hčerka izginule ljubljanske županje Danice Simšič postala miss mivke!
Mala Danica na plaži Laguna: Manja Hribar osvojila lepotni naslov miss mivke 2008
2008 Pozareport

Odpri galerijo


V sobotnem finalu lepotnega izbora za Miss mivke 2008, sredi mestne plaže Laguna v Ježici, je zmagala Manja Hribar, 22-letna študentka 4. letnika medicinske fakultete in hčerka nekdanje ljubljanske županje Danice Simšič. Bodoča kirurginja je za nagrado dobila šestmesečni najem toyote yaris (to rahlo deplasirano nagrado je prispevalo podjetje AC Lovše Domžale in Kranj), nekaj kozmetike in digitalni fotoaparat znamke Fuji. Prva spremljevalka je postala Tanja Volič iz Slovenj Gradca, druga spremljevalka pa Simona Podgorelec iz Maribora. Tekmovanje je organiziral športni novinar Pop TV in radia Hit Gašper Bolhar, v sodelovanju z agencijo Avdicija.com.

Oče Manje Hribar je bivši mož Danice Simšič Matjaž Hribar, nekdanji vodja marketinga v Kompasu, kasneje pa je delal za agencijo Pristop. Simšičeva se je po izgubljenih županskih volitvah skoraj povsem umaknila iz politike (zaposlena je v nekem britansko-slovenskem podjetju, pa tudi sicer jo je redko kje videti), čeprav je ostala mestna svetnica Socialnih demokratov. Po naših informacijah je Simšičeva želela kandidirati za poslanko, toda Borut Pahor in Metka Tekavčič, šefica ljubljanskega odbora SD, sta njene ambicije hitro zaustavila. V ljubljanskih Fužinah, tradicionalnem volilnem okolju Danice Simšič, se za poslanko na listi SD zdaj poteguje bivša novinarka Janja Klasinc.
Mimogrede, na estradni sceni pa se rola še en Simšič, Nejc Simšič, skupni novinar tabloidne rubrike Pop In v oddaji 24UR na Pop TV ter revije Nova. Nejc je nečak bivše ljubljanske županje, čeprav nimata pogostih stikov.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Manja Hribar Danice Simšič Tanja Volič Simona Podgorelec Gašper Bolhar Matjaž Hribar Borut Pahor metka tekavčič Janja Klasinc Nejc Simšič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Hčerka izginule ljubljanske županje Danice Simšič postala miss mivke!